Netradicinis „Vernee Mars Pro“ sprendimas turėtų tapti nauja visuotine išmaniųjų telefonų mada?  ()

Berėmiai ekranai išmaniųjų telefonų gamintojus privertė ieškoti kitokių sprendimų montuojant pirštų antspaudų jutiklius - tiesiog, ekrano priekyje šiam sensoriui nelieka vietos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau rašėme išsamų straipsnį apie tai, kokia pirštų antspaudų jutiklio padėtis telefone yra patogiausia vartotojui ir kokias problemas tai kelia gamintojams. Visgi nuomonių apie jutiklio padėtį yra įvairių, o gamintojai įžvelgia ir labai įdomių argumentų.  Štai pavyzdžiui, naujasis „Vernee“ kompanijos flagmanas nors ir nėra itin dideliu ekranu pasižymintis įrenginys, tačiau jame įmontuotų pirštų antspaudų skaitytuvo pozicija nustebina daugelį pirkėjų. 

Kurdami naująjį „Vernee Mars Pro“ gamintojai nusprendė įprastai priekinėje arba galinėje telefono dalyje matomą jutiklį įmontuoti telefono šoninėje briaunoje. Žinoma, tai nėra unikalus sprendimas, bet rinkoje labai retas, nors dabar laikomas bene geriausiu variantu, kuriant didelį ekraną ir išlaikant patogumą vartotojui. 

Negana to, „Vernee“ vadovų teigimu, tai yra puikus sprendimas ir todėl, kad priekinėje dalyje integruotas jutiklis nėra apsaugotas nuo nukritimų, o montuojant jį nugarėlėje, įrenginys praranda dizaino vientisumą.

Pasak „Vernee“, šoninėje briaunoje įmontuotas pirštų antspaudų jutiklis ateityje turėtų tapti mada. Kompanijos atstovai įsitikinę, jog „Vernee Mars Pro“ įrengtu jutikliu bus žymiai patogiau naudotis nei įprasta, o itin naudingas jis bus tiems, kurie mėgsta savo išmanųjį valdyti viena ranka.

Įdomu ir tai, jog anksčiau tokį sprendimą dėl pirštų antspaudų skaitytuvo buvo priėmusi tik kompanija „Sony“, kuri išmaniųjų telefonų serijoje „Xperia“ jutiklius montuodavo taip pat įrenginio šone. Kiti naujausi flagmanai kol kas deda mygtuką į telefono nugarėlę, tačiau tai bene pati nepatogiausia jutiklio padėtis. 

Be šone integruoto ir sparčiu veikimu pasižyminčiu pirštų antspaudų jutiklio „Vernee Mars Pro“ taip pat pasižymi aukštos klasės įrenginiams būdingomis specifikacijomis. Įrenginys turi 5,5 colių įstrižainės „Full HD“ raiškos ekraną. Telefone naudojamas 16 nanometrų architektūros aštuonių branduolių „Helio P25“ centrinis procesorius su „Mali T880“ vaizdo plokšte. Įrenginys taip pat pasižymi net 6 GB operatyviosios atminties (RAM) ir 64 GB vidinės atminties (ROM). Taip pat „Vernee Mars Pro“ išsiskiria C tipo USB jungtimi, turi 13 megapikselių galinę kamerą.

Atrodo įspūdingas telefonas, tačiau ar žinojote kiek jis kainuoja? Standartinė „Vernee Mars Pro“ kaina yra 200 JAV dolerių, nors pagal charakteristikas jis galėtų kainuoti net ir 300 JAV dolerių. O jei telefonas perkamas akcijų metu, kaina pasidaro daugiau nei simpatiška - pavyzdžiui, dabar jį galima įsigyti už 179 JAV dolerius. Kaip įprasta, tokios kainos modelių kiekis yra ribotas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(6)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: