„Leagoo“ pristato riboto leidimo išmanųjį telefoną su „Totenham Hotspur“ futbolo klubo simbolika ir siūlo jį įsigyti net 100 JAV dolerių pigiau (Video)  ()

Itin aktyviai išmaniųjų telefonų rinkoje besireiškiantis Kinijos gamintojas „Leagoo“ visai neseniai sudarė bendradarbiavimo sutartį su Anglijos stipriausioje futbolo lygoje žaidžiančia „Tottenham Hotspur“ ekipa. Kaip ir buvo galima tikėtis, kompanija pristatė ir pirmą atnaujintą modelį, kuris skirtas būtent šios partnerystei atvaizduoti. „Leagoo“ pristato riboto leidimo „Leagoo T5 THFC“ išmanųjį telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Esminiai šio išmaniojo telefono skirtumai nuo kiek anksčiau pristato „T5“ modelio – jo dizaino pasikeitimai bei „Tottenham Hotspur“ logotipas ant įrenginio nugarėlės. Iš esmės šis įrenginys yra skirtas būtent šio Anglijos klubo fanams, nes jis yra klubui būdingų spalvų (mėlynas) ir, žinoma, papuoštas klubo simbolika.

Tuo tarpu „Leagoo T5 THFC“ specifikacijos išliko tokios pačios kaip pirmtako. 5,5 colių įstrižainės ekranu pasižymintis išmanusis telefonas veikia su „MediaTek MT6750T“ procesoriumi, o jo stabilų darbą užtikrina 4 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties.

Savo nugarėlėje „Leagoo T5 THFC“ turi dvigubą „Sony“ kamerą su 13 MPx ir 5 MPx jutikliais, o priekyje įmontuotas 13 MPx raiškos vaizdo jutiklis, kuris skirtas asmenukėms. Be viso to, šis išmanusis telefonas pasižymi 3000 mAh talpos baterija bei tuo, jog veikia su „Leagoo OS 2.0“ sistema, kuri sukurta pagal „Android 7.0“ operacinės sistemos versiją.

Jeigu esate „Tottenham Hotspur“ fanas – dabar pats tinkamiausias laikas šiam išmaniajam įsigyti. „Gearbest“ internetinėje parduotuvėje skelbiama akcija, kurios metu galite sutaupyti net 100 JAV dolerių ir įsigyti naująjį „Leagoo T5 THFC“ tik už 199,99 JAV dolerių (168€). Primename, jog pilna šio riboto leidimo modelio kaina yra 299,99 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: