Skelbiama, kad „Samsung“ nusivylė „Galaxy S9“ pardavimais, tad dabar ruošia tikrą technologijų bombą: nutekėjo dalis planuojamų inovacijų  (7)

Nusivylę blankiu „Galaxy S9“, „Galaxy S9+“ bei „Galaxy Note 9“ pasirodymu rinkoje, „Samsung“ deda visas pastangas į pasirodysiančią „Galaxy S10“ seriją. Panašu, kad flagmanas turės keturis variantus. Galingiausias modelis turės viską, ko galima norėti iš 2019 metų aukščiausios klasės prietaiso, pavyzdžiui, 5G ryšio palaikymą, šešis kameros objektyvus bei ekrane įmontuotą pirštų antspaudų skaitytuvą. Neseniai buvo paviešinti „Galaxy S10“ serijos modelių kamerų parametrai. Atrodo, kad kiekvienas modelis turės pasiūlyti vis ką nors naujo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikimasi, kad „Galaxy S10 Lite“ turės dvigubą galinę kamerą ir vieno lęšio priekinę kamerą. Pranešama, kad šis modelis naudos plokščią ekraną, o ne lenktą OLED ekraną. Kitas „Galaxy S10“ variantas naudos dvigubos kameros sąranką iš abiejų pusių, tačiau nėra žinoma, kam bus skirtas antrasis priekinis objektyvas. Galimas atvejis, kad jis bus naudojamas portreto režimo nuotraukoms.

„The Bell“ praneša, kad didesnysis „Galaxy S10+“ naudos trigubą galinę kamerą su 12 MP plataus kampo lęšiu, 16 MP super plataus kampo objektyvu bei 13 MP telefoto lęšiu, kuris galimai palaikys 3x optinį priartinimą. Manoma, kad prietaisas taip pat turės dvigubą priekinę kamerą.

Tikimasi, kad galingų parametrų kupinas ir 5G ryšį palaikantis „Galaxy S10“ modelis turės du objektyvus priekyje ir keturis gale. Šis variantas taip pat naudos ToF jutiklį, kuris pagelbės virtualios ir papildomos realybės funkcijoms, tačiau „Samsung“ pagamins tik 2 milijonus šio modelio vienetų, kadangi 5G ryšys kitais metais dar nebus pakankamai paplitęs. Ši informacija pasirodė iš Pietų Korėjos, tai nėra oficialios naujienos iš kompanijos.

Remiantis kitais šaltiniais, „Samsung“ netgi gali panaudoti atvirkštinio bevielio krovimo funkciją, kurią naudoją „Huawei Mate 20 Pro“. Ji skirta krauti kitiems bevielio krovimo funkciją palaikantiems prietaisams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(9)
(24)
(-15)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: