Paviešinta reali nuotrauka, kaip atrodys naujasis flagmanas „Samsung Galaxy S20 Ultra“  ()

Iki „Samsung Galaxy S20“ serijos telefonų išleidimo liko labai nedaug, jei tiksliau, pristatymas vyks vasario 11 dieną. Jau dabar galima pamatyti realią telefono nuotrauką, o ne vizualizaciją. Tai mums parodo, kaip atrodys „Galaxy S20 Ultra“ kamerų blokas. Beje, reali nuotrauka yra labai panaši į seniau matytas vizualizacijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samsung Galaxy S20 Ultra“ gale turės labai didelį iškilusį stačiakampį kamerų bloką. Kamerų blokas užima beveik pusę nugarėlės (iš pločio). Tame kamerų bloke matome periskopą, tris įprastus jutiklius, mikrofoną, LED blykstę ir dar vieną jutiklį po apsauginiu stiklu.

Tikint gandais, pagrindinė kamera yra 108 MP su „ISOCELL Bright HMX“ jutikliu. 48 MP periskopo jutiklis turės net 10x optinį ir 100x hibridinį priartinimą. Plataus kampo kamera turės 64 MP jutiklį.

Dar vienoje nuotraukoje galime pamatyti „Galaxy S20 Ultra“ ir „Galaxy S20+“ telefonus šalia. Kamerų blokas tarp šių dviejų telefonu tikrai skiriasi akivaizdžiai. Manoma, kad S20+ turės ToF jutiklį. Kitos trys kameros yra 12 MP + 64 MP (Telephoto) + 12 MP (Ultrawide).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(24)
(14)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: