„Pasižymi labai tyru, gražiu garsu, su smagiais aukštų natų akcentais“ - geriausios belaidės sporto ausinės energingai šiuolaikiškai muzikai? Skelbiamos nuolaidos „Xiaomi Music Sport Earbuds“ (Aprašymas, Atsiliepimai, Video)  ()

Belaidžių ausinių rinka yra perpildyta, tačiau joje yra keletas lyderių. „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ tikrai yra vienas iš jų, nes šios ausinės yra itin kokybiškos, bet pakankamai pigios. Metalo kompozito diafragma, aukštos klasės mikrofonas, talpi baterija ir nedidelė kaina pritraukė tūkstančius pirkėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ yra į ausis įstatomos belaidės sportui pritaikytos ausinės su kabliuko formos dizainu, padedančiu jų nepamesti ir labai gerai atkuriamais žemais dažniais.
  • Dominuoja žemi tonai su smagais aukštų dažnių akcentais, tačiau vidutiniai dažniai yra silpnoki. Iti gerai tinka energingai šiuolaikiškai muzikai, tačiau nelabai tinka klausytis melodingos muzikos. Melodingai muzikai nepalyginamai geriau tinka „Xiaomi Pro HD“.
  • „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ puikiai tinka sportuojantiems, nes jos yra lengvos, atsparios vandeniui ir taip lengvai nekrenta iš ausų.
  • Tipas: belaidės/įstatomos į ausis;
  • „Bluetooth“ sąsaja, vienu metu gali prisijungti du įrenginiai;
  • Su aukštos kokybės mikrofonu;
  • Varža - 32 omai.
  • Beterija - 110 mAh, 7 valandos darbo, 280 valandų budėjimo.
  • Plastiko ir metalo korpusas su minkštos gumos antgaliais;
  • Skirtingas puses jungia laidas, nešiojamas ant kaklo.
  • Ant korpuso esantys mygtukai leidžia perjungti dainą, atsakyti į skambučius, pagarsinti muziką, ant laido sumontuotas mikrofonas.
  • Atsiunčiama su 5-iomis antgalių poromis skirtingo dydžio ausų kaušeliams, instrukcijomis kinų kalba ir „USB“ įkrovimo laidu.
  • Svoris - 17,8 g.

Kaina

  • Šiuo metu Gearbest.com portale „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ taikoma 11 % nuolaida ir jos kainuoja €21,21. Siuntimas į Lietuvą registruotu paštu kainuos papildomai 1.51€.
  • Perkant Skytech.lt jos kainuoja 32.69€.
  • Pirkdami iš Kinijos sutaupote apie 10€. 

„Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ yra labai populiarios belaidės ausinės, dėl ko tikriausiai galima kaltinti ir kainą - pagal kokybę tai vienas iš geriausių pasirinkimų rinkoje ieškant belaidžių sportui pritaikytų ausinių. 

Kaip minėta, „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ yra idealiai sutvertos sportuojantiems žmonėms. Jos sveria vos 17,8 gramus, todėl yra labai lengvos. Jos yra belaidės, tačiau skirtingas ausinių puses jungia laidas. Tai reiškia, kad jei jos ir iškristų iš ausų, jos liktų ant kaklo ir nereikėtų jų ieškoti kur nors ant miško takelio.

O iškristi neturėtų dėl specialaus kabliuko formos dizaino – jos tiesiog tvirčiau laikosi ausyse. Šį kabliuką, žinoma, galima sureguliuoti taip, kad jis tobulai atitiktų ausies formą.

Tai suteikia ir nemažai patogumo (nebent nešiojate akinius), ypač jei išsirinksite geriausius antgalius pagal savo ausies kanalo dydį iš 5 pridedamų porų. Atgaliai yra padengti specialia nano medžiaga, kuri leidžia juos itin lengvai nuvalyti. Nuo to priklauso ir garso kokybė - tinkami antgaliai geriau priglunda prie ausies kanalo ir sudaro geriausią akustinį lauką.

„Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ yra atsparios vandeniui – atitinka IPX4 standartą. Tai reiškia, kad su jomis galite bėgioti ir krapnojant lietui, bet įmerkti į vandenį jų tikrai negalima. „Xiaomi“ teigia, kad medžiaga, iš kurios pagamintos ausinės, yra atspari natūraliems kūno aliejams. Jas galima nuvalyti drėgna servetėle – taip palaikysite higieną.

Labai girti šių ausinių patvarumą jų neišbandžius nesinori, tačiau atsiliepimai yra net labai teigiami. Garsiakalbius jungiantis laidas yra padengtas nuo UV spindulių saugančia danga, o korpusas yra pagamintas iš anoduoto aliuminio - įprastai šioje kainų kategorijoje matysite plastikinius korpusus. „Xiaomi“ didžiuojasi ir atliktais bandymais - kiekvienas mygtukas yra patikrinamas ir bandymuose paspaudžiamas dešimtis tūkstančių kartų, siekiant įsitikinti, kad jie nesuges anksčiau laiko.

„Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ turi 110 mAh talpos bateriją. Jos pakanka maždaug 7 valandoms muzikos klausymo ar pokalbių telefonu. Beje, pastarajai funkcijai šios ausinės taip pat puikiai tinka.

„Xiaomi“ pasirūpino ir tais, kurie dažnai kalba telefonu. Ausinės turi aukštos kokybės MEMS mikrofoną. 

Tačiau, aišku, svarbiausia „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ funkcija yra muzika.

Šios ausinės turi itin kokybišką metalo kompozito diafragmą bei nepriklausomos garso kameros konstrukciją. Jų skleidžiamas garsas yra stabilus, kokybiškas ir detalus. Kaip dažnai būna su šiuolaikinėmis ausinėmis, „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ labiausiai pabrėžia žemus dažnius.

Visa tai reiškia, kad „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ yra labai geros, tačiau kartu ir pigios ausinės. Jos yra patogios, groja garsiai, o ant laido esančiame modulyje yra aukštos klasės mikrofonas, užtikrinantis, kad jūsų pašnekovas jus puikiai girdės. Galiausiai, jas naudoti galite ištisus metus - jos yra išbandytos ir puikiai veikia nuo -20 laipsnių, iki +70 laipsnių temperatūros aplinkose. Nieko keisto, kad jas taip puikiai vertina pirkėjai ir apžvalgininkai.

Vertinimai

  • Igeekphone.com atliktoje „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ apžvalgoje teigiama, kad šios „Xiaomi“ ausinės pasižymi labai tyru, gražiu garsu, su smagiais aukštų natų akcentais. Visgi, kaip ir tikėtasi, dominuoja žemi tonai, nors šįkart apžvalgininkai teigia, kad jie nėra per stiprūs. Sportui skirtos ausinės tiesiog privalo gerai groti energingą šiuolaikišką muziką, tai „Xiaomi“ šiuo gaminiu ir pasiekė. Tiesa, vidutiniai tonai yra silpnoki. Tai kelia problemų klausantis ne tokias trankias dainas, kartais ir dainininkų balsai skamba kiek per aukštai ar net šaižiai. Apžvalgininkai taip pat pastebi, kad pažadėtų 7 valandų „Xiaomi“ ausinės vienu įkrovimu neišdirba, tačiau be vargo gali groti 5-6 valandas, priklausomai nuo naudojimo.
  • Geriausios belaidės sporto ausinės, apžvalgos autoriaus teigimu, yra „Xiaomi Sport Bluetooth“, po to būtų „QCY QC19“ ir „MACAW T1000“
    „QCY QC19“ užima antrąją vietą dėl to, kad jose esantys žemi tonai „netempia iki Xiaomi lygio“, o „MACAW T1000“ jų yra dar daugiau nei „Xiaomi“. Taip pat dėl kiek nepatogaus „MACAW T1000“ dizaino, jos yra nelabai tinkamos intensyviai fizinei veiklai – vis iškrenta iš ausų (šiuo atveju turbūt jos tiktų kiek ramesnei fizinei veiklai aut. past.).
    „Xiaomi Sport Bluetooth“ ausinės prie didžiausio galimo garso lygio atidirbo 6 valandas ir 15 minučių. Toks rezultatas yra visiškai padorus. Pavyzdžiui, tos pačios „QCY QC19“ ausinės analogiškomis sąlygomis atidirbo 6 valandas, kas yra irgi puiku, deja, bet  „MACAW T1000“ ištvėrė 4 valandas. Tad šiuo atveju jas teks įkrauti po vienos ar dviejų treniruočių. 
    („Xiaomi Sport Bluetooth“ apžvalga -  palygino su „QCY QC19“, „MACAW T1000“ ir labai populiaromis „Xiaomi Hybrid Pro“)

Šiuo metu Gearbest.com portale „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ turi vidutinį 4,8 žvaigždučių įvertinimą iš maksimalių 5 (3561 pirkėjo įvertinimas). Štai ką keletas iš jų norėjo pasakyti apie šias ausines:

  • Benjamin Schneider – „Šios ausinės puikiai įsistato į ausis ir tikrai nekrenta. Jos yra lengvos, tvirtos ir skleidžia kokybišką garsą. Mikrofono vieta yra gerai parinkta ir pašnekovas jus puikiai girdi. Net nesvarbu, kaip laidas, prie kurio ir yra pritvirtintas mikrofonas, gulės ant jūsų kaklo. Baterija dirba labai ilgai, nereikia dėl jos jaudintis visą dieną“
  • amiti dinesh – „Puikus gaminys, labai kokybiškos medžiagos ir dizainas, surinkimo kokybė irgi yra gera. Garso kokybė tikrai puiki, turint omenyje, kad tai – „Bluetooth“ ausinės. Baterijos pakanka maždaug 6 valandoms, o tai yra pakankamai. Šioje kainos kategorijoje tai tikrai geras pirkinys, rekomenduoju“.
  • Fernando – „Esu labai patenkintas šiomis ausinėmis. Jos yra mažesnės nei maniau vien pažvelgęs į nuotraukas. Kaina yra labai gera, o pačios ausinės yra patogios ir vaikštant, ir bėgiojant, nes nesimaišo jokie laidai. Manau, kad ir garso kokybė yra gera, bet tik jei pasirinksite tinkamo dydžio antgalius“.
  • Marcos Vinicius – „Šis gaminys yra puikiai surinktas iš gerų medžiagų. Stiprus „Bluetooth“ ryšys net 10 metrų atstumu. Šios ausinės yra labai patogios ir lengvos. Jos groja labai gerai, o ir pokalbiai yra aiškūs ir suprantami. Instrukcijos yra tik kinų kalba, taip kalba ir pačios ausinės, bet jomis lengva naudotis“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()