„Kia Europe“ įsteigė Europos automobilių saugos biurą  ()

Bendrovė „Kia Europe“ įkūrė Europos automobilių saugos biurą (angl. European Automotive Safety Office, EASO). Naujasis bendrovės skyrius, pradėjęs savo veiklą vasario 1 d., sutelks visų lygių „Kia Europe“ padalinių jėgas, siekdamas užtikrinti klientų saugumą, ir vadovaus šiai krypčiai, stengdamasis perteikti holistinį įmonės požiūrį į saugumo sritį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinės naujojo skyriaus pareigos apima saugos tendencijų stebėjimą ir išgryninimą, pasitelkiant analitinius duomenis ir viešąją informaciją. Skyriaus darbuotojai taip pat bus atsakingi už saugos problemų vertinimą ir tiesioginį ryšį su „Kia“ įmonės Korėjos automobilių saugos biuru (KASO). Siekdami inicijuoti ir įgyvendinti suplanuotus veiksmus, skyriaus specialistai taip pat bendradarbiaus su valdžios institucijomis.

„Kia“ Europos automobilių saugos biuras visų pirma teikia pirmenybę saugai: daugiausia dėmesio skiria mūsų klientų ir infrastruktūros apsaugai Europos keliuose. Tai simbolizuoja pamatinį „Kia“ įsipareigojimą ne tik patenkinti, bet ir pranokti vairuotojų saugumo lūkesčius“, – pažymėjo „Kia Europe“ prezidentas ir generalinis direktorius Marcas Hedrichas.

Europos automobilių saugos biuro įkūrimas yra ilgalaikio „Kia“ įsipareigojimo užtikrinti klientų saugumą kulminacija. Šiuo metu šis skyrius pakeičia organizacijos kokybės skyrių, iš kurio jis išsirutuliojo.

„Žmonės yra pats vertingiausias mūsų turtas, o jų saugumas yra mūsų prioritetas. Remiantis šiuo pamatiniu principu buvo sukurtas Europos automobilių saugos biuras. Perkeldami rūpinimąsi kliento poreikiais į kitą lygį, ne tik užtikrinsime aukščiausius savo transporto priemonių saugos standartus, bet ir puoselėsime kultūrą, kurioje kiekvienas darbuotojas yra klientų saugos ambasadorius“, – sakė M. Hedrichas.

 

Bendrovėje „Kia Europe“, kurios būstinė yra Frankfurte, Vokietijoje, iš viso dirba daugiau nei 5500 darbuotojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: