Naujųjų „Audi“ išvaizda keisis dramatiškai  ()

Britų leidinys „Autocar“ rašo, kad naujųjų „Audi“ didžiųjų modelių išvaizda netrukus keisis dramatiškai. Naujo dizaino linija prasidės kitąmet nuo A8 modelio ir atsispindės vėliau atnaujintuose A7 ir A6 bei debiutuosiančiame didžiausiame visureigyje Q8.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiūrint chronografiškai, iš pradžių pamatysime atnaujintą A8, kurio premjera numatoma kitų metų rudenį. Tuomet 2017-ųjų pabaigoje turėtų pasirodyti naujos kartos A7, o 2018-ųjų pradžioje laukiama atnaujinto A6 pasirodymo, kurio dizainas galutinai išryškins naują vokiečių koncerno kryptį.

Teigiama, kad „Audi“ vadovai nori dramatiško žingsnio automobilių sportiškumo link, konkurencinėje kovoje su BMW ir „Mercedes-Benz“ modeliais analogiškuose segmentuose, kur tik vienas iš šių varžovų turi to link nukreiptą aurą.

Naujus sprendimus turėtų užtikrinti dizaino vadovas Marcas Lichte, prisijungęs prie „Volkswagen“ grupės, kuriai priklauso „Audi“, 2014-aisiais. Šis specialistas bando įdiegti viziją, paremtą trimis kriterijais: subtilumu, sportiškumu ir progresyvumu.

Ypač pabrėžiamas sportiškumas. Pavyzdžiui, A6 universalas jau planuojamas su didele bagažinės erdve, tačiau ypatingai žemu galiniu statramsčiu, vizualiai sukursiančiu atitinkamą efektą.

Be to, naujoji A6 turėtų būti ilgesnės ratų bazės ir platesnės tarpvėžės, taip užtikrinant išvaizdą atitinkantį automobilio sportiškumą ir realiais valdymo pojūčiais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(16)
(51)
(-35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: