Per kiek laiko reikia sumokėti už automobilio stovėjimą mokamoje vietoje? Vilniuje gavo baudą per minutę nuo sustojimo - kokios yra taisyklės ir ką reikia žinoti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

robertas.blaudžiūnas 2020-03-05 08:57
Nedaznai sako... Pernai draugams tas pats buvo, islipes iskart issiunte sms, parejes rado bauda 40e. Paskambines apreke visus, tie panaikino bauda, bet sake kita kart nenaikins, nes ne ju reikalas, kad "tvarkos" nezino.
Šaras 2020-03-05 13:40
Visiškai normalu, jeigu išlipat iš automobilio ir mokat užlindę už medžio, kai tuo metu vaikšto kontrolierius. Ar jis turi apeit visus žmones esančius 100 metrų spinduliu ir atsiklaust ar ne jūs ką tik palikot mašiną?
robertas.blaudžiūnas 2020-03-05 14:27
Dar scenariju daugiau prisigalvok. Kas moka uz parkavima pasislepes uz medzio? O jei ir taip, sistema bugu pilna, jei sms sumoki, bet uz minutes bauda gali gaut. Normali sistema jei butu, is menulio uz parkavima sumoket galetum ir nesvarbu mato tave ar ne. Juolabiau, kad iki vietinio aparato duoda 10min uztrukt.
Šaras 2020-03-05 14:54
Na panašus į kosmonautą tu, kad iš mėnulio mokėt nori. O sistema veikia paprastai, tu moki už parkingą, kontrolierius tikrina automobilius ir deda baudas, jei jis neapmokėtas. Jei sistemoj apmokėta anksčiau, nei išrašyta bauda, tai ok, gal klaida, gal operatorius užlaikė, gal dar kas, niekas nėra tobulas. Bet ši moteris nieko NEAPMOKĖJO , o gavo atsakymą, kad automobilis jau TIKRINAMAS, t.y. kai ji mokėjo, jau buvo nuėjusi. Visi po fakto skiedžia, kad oi lipau per slenkstį ir mokėjau, bullshit.
kestutisz 2020-03-05 17:50
Visiškai normalu būtų, kad jei stirnga apmokėjimas (tirai ne kartą yra tekę susidurt su wtf momentu kai žinutė išsiųsta jau prieš kelias minutes, o atsakymo jokio) - strigtų (geriausia - suvisam ar bent likusiai dienos daliai) ir tiems negerbiamiems "darbuotojams".
bahuriux 2020-03-05 19:01
O tai kaip tada būna kai išlipi iš auto ir nueini per laikotarpį iki 10 minučių susimokėti gynais? Ar tada irgi, išrašo baudą nes išlipai iš auto? Koks skirtumas kokiu būdu apmoki, gal sistema stringa ar dar bbz kas. BS taip neturi būti turi būti paisoma 10 min taisyklės. Aš tam išrašinėtojui sukiščiau tą lapelį į ten kur nesueina jei jis man jį išrašytu per 9min 59s laikotarpį. Kiek mačiau Klaipėdoj tai pirma praiena nufotkina valst.nr. pas ką nėra lapelių arba nėra elektroninio apmokėjimo ir vėl praeina po 10 min, tik tada rašo popiergalį ir užkiša po valytuvu.
Shinigami 2020-03-06 15:41
Panaši situacija buvo su viešojo transporto bilietais. Prieš kuri laiką (prieš metus ar panašiai) tiems kas bilietus pirko telefonu (programėlėje) pagal taisykles turėjo aktyvuoti bilietą prieš įlipdamas į viešąjį transportą. Bet tas kas naudojo vilniečio kortelę galėjo bilietą aktyvuoti po įlipimo į viešąjį transportą. Bet taip susidaro diskriminacinė situacija. Tie kas naudoja programėlę laikas pradeda eiti dar neįlipus į viešąjį transportą, plius privalo telefonu aktyvuoti bilietą laukę, nors ir lietus pila kaip iš kibiro. Dabar neskaičiau taisyklių kada reikia aktyvuoti bilietą, bet reikia laukti 15 sekundžių kol bilietas aktyvuojamas, po to kai paspaudi mygtuką aktyvuoti. Greičiausiai tam kad suvienodinti sąlygas naudojantiems vilniečio kortelę ir programėlę. Bet kodėl taip nutiko? Greičiausiai kažkas juos gerai prapi** už tokia diskriminacija, tai ir pakeitė. Tai šitų su stovėjimų dar niekas nepadarė, tai ir išsi**sinėja iš kitu. Jei man duota 10 min apmokėti už stovėjimą aparate, tai kaip kontrolieriui žinoti ar aš išlipau iš automobilio nueiti iki apmokėjimo automato ar mokėsiu sms žinutę? Ar čia nėra diskriminacija dėl apmokėjimo metodo?
AAA000 2020-03-06 18:29
yra. bet visi pas mus balti negrai - ignoruoja --- siaip tai prie visu viesu istaigu ir verslo imoniu PRIVALO but nemokamu stovejimo vietu. va sitoje vietoje yra didziausia diskriminacija. nu bet cia ne avinams suprast toki dalyka