[Žinios trumpai] „Siūlo pradėti Trečiąjį pasaulinį karą“: įsiutęs Medvedevas atsakė į buvusio Latvijos ministro žodžius apie Kaliningradą  ()

Buvusio Latvijos vidaus reikalų ministro Mario Gulbio teigimu, tranzito per Kaliningradą apribojimas yra pirmas žingsnis link Kaliningrado atėmimo už tai, ką Rusija padarė Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas pakomentavo buvusio Latvijos vidaus reikalų ministro Mario Gulbio pareiškimą, kad Europa atims Kaliningradą iš Rusijos Federacijos už tai, kas dabar vyksta Ukrainoje. Pasak Medvedevo, Gulbis pasiūlė pradėti Trečiąjį pasaulinį karą. Apie tai Rusijos pareigūnas parašė savo „Telegram“ kanale.

„Atrodo, išgėrė ar suvalgė ką nors blogo. Pasiūlo pradėti Trečiąjį pasaulinį karą“, - sakė D. Medvedevas.

Maris Gulbis savo pareiškime tranzito į Kaliningrado sritį apribojimą pavadino pirmuoju Europos žingsniu siekiant atkirsti buvusią Rytų Prūsijos sostinę Karaliaučių.

 

Anot jo, Europa puikiai supranta, ką daro. Lietuviai viską suprato dar geriau. Rusams buvo nusiųsta aiški žinia, kad jie gali likti be Karaliaučiaus, o Bidenas turėjo pasakyti Rusijos prezidentui: „Vladimirai, mes dabar paimame Kaliningradą už tai, ką tu padarei Ukrainoje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(207)
(4)
(203)

Komentarai ()