[Žinios trumpai] Putinas skubiai surengė Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos posėdį: kas buvo aptarta  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas penktadienį, liepos 15 d., susitiko su nuolatiniais Saugumo Tarybos nariais. Informacija apie tai pasirodė oficialioje Rusijos Federacijos prezidento svetainėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-16 [Žinios trumpai] Putinas skubiai surengė Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos posėdį: kas buvo aptarta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidentas su ministrais kalbėjosi nuotoliniu būdu per vaizdo konferenciją ir aptarė „regionų problemas“.

Žinoma, kad Putinas asmeniškai nebuvo susitikęs su ministrais ir politikais. Susitikimas vyko vaizdo konferencijos formatu. Rusijos Federacijos vadovas sėdėjo prie stalo baltame kambaryje ir vaizdo ryšiu bendravo su Saugumo Tarybos nariais. Jis juos matė dideliame monitoriuje.

Pasak Rusijos Federacijos prezidento spaudos tarnybos, jis aptarė situaciją Rusijos regionuose.

Putinas sakė, kad kasdien sprendžia „aktualiausias problemas“ su įgaliotais žmonėmis. Tačiau šiandien jis nori atkreipti dėmesį į dabartinę situaciją savo šalies regionuose.

Tuo pat metu kalbas skaitė Federalinės saugumo tarnybos direktorius Oleksandras Bortnikovas ir vidaus reikalų ministras Volodymyras Kolokolcevas.

 

Taip pat nežinoma, ar Putinas šiame Saugumo Tarybos posėdyje aptarė karą su Ukraina.

Priminsime, kad Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos posėdis įvyko tą pačią dieną, kai Rusijos parlamente buvo svarstomi „skubūs klausimai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()