JAV skelbia apie grandiozinę dovaną Ukrainai Nepriklausomybės dienos proga: Kremliuje prasidės nauja isterija!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-08-24 07:59
O Kremlius turbūt paleis Kinžalų. Kokia „laimė“ gyventi šalia Rusijos. Aišku daliai rusų Rusijoje gyventi prie tokios valdžios irgi didelė „laimė“. Kiti tai nesupranta, kad galėtų gyventi daug geriau ir galvoja kad Rusijoje toks gyvenimas yra normalus, o ne dėl karliko taip yra. Matai vakarai, kitaip užgrobs jų resursus - visas rėžimas laikosi tik dėl šitos žinutės, kuria eksploatuoja nuo II pasaulinio karo. Lygtai tie visi turtai priklausytų žmonėms, o ne rėžimo grietinėlei, dėl kurios dar reikia žūti karuose, jos inspiruotuose. Jei išjungtų TV, tai suprastų. Kol kas šaldytuve dar kažkas yra. Dar jei jie vieni sau gyventų ir nelystų kitur - būtų vienas dalykas. Bet kaip taisyklė vadukams nesiseka ekonomika, ji jiems neįdomi rutina, o jiems visada reikia atrodyti mačo.
immortallt 2022-08-24 08:38
Kad daug kas šaldytuvo net neturi panašu, jei ne didžiuosiuose miestuose žiūrėti.
Benediktas 2022-08-24 11:02
Bet televizorių, matyt, vis tiek turi.
AAA000 2022-08-24 11:31
o tu ka nezinojai - daba virtualiai galima pavalgyt. kam tas saldytuvas? konservatu makaronu pakabliuoji. ir sotus. tu tiek prikabliaves tokiu makaronu, kad manau nutukes jau esi tai va ir ruskeliai taip daro - bando neatsilikt ir pralenkt vakarus. jie ne tik uzkanda, o ir uzgeria politpropagandoninius makaronus. o tavo nuolatine agitacija cia - kad politmakaronus reikia tik valgyt ir kabint ant ausu, kaip darai tu - jiem netinka... ir del to tu piktas ir pasiruoses juos zudyt himarsais visokiais ir bayktarais ir dziaugiesi zudymo irankiu partijomis uz kruva milijardu. o mane tiesiog situacija linksmina.
Benediktas 2022-08-24 12:00
Kur aš savo pirmam komentare parašiau ne tiesą tu geriau pasakyk. Argi ne taip yra? Tu pasaulį matai be vertinimų,o taip, kaip jis yra iš tikrųjų, tai paaiškink nesuprantantiems. Ir vėl išliksi neutralus ir suprantantis Kremlių? („ai, ten tiesiog vagys...) Ne aš nesidžiaugiu, kad rusai žūsta, bet tu paiškink, kaip kitaip nuo jų apsiginti? Ko jie lenda į Ukrianą?
IceBullet 2022-08-25 01:10
Cia man jau mistika, kodel tu nesidziaugi, kad rusai zusta? As tai netgi noreciau, kad sitas karas ilgiau uzsitestu, kad kuo daugiau ju ispjautu ukrai. Pastarieji, beje, manes irgi nezavi, nenoreciau, kad ju kariuomene taptu per stipri. Reikia ziuret saves visu pirma, o slavai tegu buna savo vietoj. Mums su jais ne pakeliui, net gi su lenkais. Esu isitikines, kad taip galvoja ir amerai, kur du pesasi - trecias laimi. Todel ukrai ir negauna staigiai dafiga modernios ginkluotes, naikintuvu ir tt. Dozuotai taip, kad butu kuo didesni nuostoliai abieju pusiu. Nuostabus planas - pilnai pritariu.