[Žinios trumpai] Nauja bėda Ukrainoje: trečdalis haubicų „PzH 2000“ nebetinkamos naudojimui, Vokietija atsisako Lietuvos pagalbos - skelbiama, kas vyksta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-10-08 11:05
Konkurencija vokiečiams pakenks... Daro viską, tik kad tempt laiką. Kaip gali būt pre brangu nutransportuot į Lietuvą. O tai laikas - nieko nekainuoja? Slovakijoj, kada jie pasiruoš?
vanduo4 2022-10-08 18:33
Manau, kad nesupratai straipsnio. Per brangu Ukrainai, todėl jie norėtų remontuoti Lenkijoje, bet šie nusprendė "nuvogti" technologijas. Tad vokiečiai ieško alternatyvų. Kas čia kokį laiką tempia? Gal lenkai? Lenkai taip pat turi tą nepilnavertiškumo kompleksą kaip rusai - plečia savo galią kitų sąskaita, ir tai daro kaltindami kitus: rusai kaltina rusų genocidu, Lenkai kaltina - nacizmu ir okupacija. Skirtumas: Rusai problemas prendžia jėga, lenkai - terorizuoja tribunolais reikalaudami reparacijų už II pas. karą, nors pagal susitarimus jos jau buvo išmokėtos. P.s. Lenkai Lietuvos Kunigaikštystėje ir aplinkinėse žemėse darė tą patį ką darė Hitleris ir Stalinas, tik mažesniais mąstais, nes tam trukdė rusų ir vokiečių konkurencija.