Nelaimė Rusijoje: žuvo Ukrainos diversijos grupė, FSB skelbia oficialią informaciją  ()

Rusijos vidaus saugumo agentūra FSB pirmadienį (gruodžio 26 d.) paskelbė, kad nužudė grupę diversantų iš Ukrainos, mėginusių patekti į Rusijos pasienio regioną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-27 Nelaimė Rusijoje: žuvo Ukrainos diversijos grupė, FSB skelbia oficialią informaciją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Per 2022 metų gruodžio 25 dieną įvykusį susirėmimą žuvo keturi diversantai, mėginę iš Ukrainos patekti į Briansko srities teritoriją“, – sakoma FSB pranešime, kurį perdavė Rusijos naujienų agentūros.

Ji pridūrė, kad „diversantai“ su savimi turėjo vokiškus automatus, navigacijos įrangą ir „keturis savadarbius sprogstamuosius užtaisus“.

Vaizdo įraše, kuriuo pasidalino naujienų agentūros ir kuris buvo priskirtas FSB, matyti keli kruvini kūnai, išsidėstę ant žemės, vilkintys žiemos kamufliažą ir turintys ginklus.

Rusija apkaltino Kijevui palankias pajėgas įvykdžius daugybę sabotažo išpuolių, įskaitant sprogimą, kuris apgadino tiltą, jungiantį aneksuotą Krymą su Rusija.

Praėjusią savaitę Rusijos įstatymų leidėjai palaikė ilgas įkalinimo bausmes „diversantams“, nurodydami, kad Ukrainos konflikto metu kyla teroro grėsmės, įskaitant užsieniečių.

Skelbiamos tapatybės

 

Vykdydami kovinę misiją Rusijos teritorijoje, žuvo keturi Ukrainos kariai: Jurijus Horovecas, Maksimas Mychailovas, Tarasas Karpiukas ir Bohdanas Lyagovas.

Jų mirtį patvirtina jų kovos draugai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(34)
(-28)

Komentarai ()