Tai bent trofėjus! Ukrainos kariškiai užgrobė super retą Rusijos ginkluotųjų pajėgų mašiną „Vystrel“ (Foto)  ()

Per visą Rusijos Federacijos invazijos į Ukrainą laikotarpį okupantai neteko trijų „Vystrelių“, iš kurių du tapo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų trofėjais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-15 Tai bent trofėjus! Ukrainos kariškiai užgrobė super retą Rusijos ginkluotųjų pajėgų mašiną „Vystrel“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės kovotojai užgrobė retą rusišką šarvuotą automobilį „Vystrel“. Tai praneša „Ukraine Weapons Tracker“ analitikai.

Donecko srityje Ukrainos kariuomenė užėmė KamAZ-43269 „Vystrel“ (dar žinomas kaip BMP-97). Kaip pažymi autoriai, šarvuočio būklė yra parengta kovai.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Remiantis „Oryx“ projektu, Rusijos kariuomenė prarado tik 3 šarvuočius „Vystrel“ nuo plataus masto Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios. Du iš jų tapo Ukrainos kariuomenės trofėjais.

 

„Vystrel“ – rusiška lengvai šarvuota mašina. Ji gali būti naudojama keliais variantais: štabo, patrulinio, sanitarinio, pasienio ar žvalgybos. Šarvuotą mašiną Rusijos ginkluotosios pajėgos priėmė 2008 m. Mašina gali būti ginkluota kulkosvaidžiais, kurių kalibras nuo 7,62 iki 14,5 mm. Be to, galima sumontuoti 30 mm automatinį granatsvaidį AG-17.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(2)
(58)

Komentarai ()