Smogė beveik 500 raketų. Nufilmuota, ką daro „Geležinis kupolas“ (Video)  ()

IDF paskelbė atsakomąjį smūgį, dėl kurio buvo pašalinta Islamo džihadistų vadovybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio gynybos ministras Yoavas Gallantas paskelbė apie didžiulę džihadistų ataką, kurios metu iš Gazos ruožo į žydų šalį paleista apie 500 raketų, praneša „Times of Israel“. Reaguodamas į tai, Izraelis atakavo karinius objektus, kuriuos Gazoje naudojo Islamo džihadistai. Y. Gallantas taip pat sakė, kad daugelis į Pažadėtąją žemę paleistų raketų buvo perimtos naudojant „Iron Dome“ priešraketinės gynybos sistemą.

Pasak jo, ši sistema jau neutralizavo dešimtis raketų iš Gazos. Tuo pačiu metu kai kurių jų perimti nepavyko – jos užkrito ant privačių namų. Be to, ministras kalbėjo apie IDF ir kitų šalies saugumo pajėgų pasiekimus, likviduojant Izraelio teritoriją apšaudžiusius džihadistus. Y. Gallanto teigimu, žydų kariams pavyko pašalinti islamo kovotojų vadus.

„Mes sunaikinome Islamo džihado vadovybę. Po to IDF surengė šimtus išpuolių prieš objektus, kuriuos džihadistai naudojo ginklams gaminti ir saugoti, ir sudavė didelį smūgį šios kraujo ištroškusios teroristinės organizacijos turtui“, - sakė Y. Gallantas.

 

Internete paskelbtas „Geležinio kupolo“ veikimo vaizdo įrašas: jis parodo, kaip efektyviai ši sistema gali atlaikyti raketų atakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(0)
(26)

Komentarai ()