Ilgai laukti nereikėjo – Rusijoje hipergarsinių raketų kūrėjai suimti už išdavystę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2023-05-18 12:24
Palei visas geriausias Stalino tradicijas.
Benediktas 2023-05-18 18:56
Jei skelbė, kad sunaikino Patriot, tai kam suimti kūrėjus.
kestutisz 2023-05-18 22:50
na tai raketos gi tokios geros, kad negalima išduot paslapčių - gi ten juos oficialiai ne už raketų veikimą sodina, o "išdavimą" kad tai jokios ne hipergasinės :) ten gi realiai buvo kažkokiose konfose, matyt chebra protingesnė prirėmė prie sienos ir teko gal leptelėt kaip ten iš tiesų, to saugumui ir tereikėjo.
Niemand 2023-05-19 12:41
Hipergarsinės tai jos hipergarsinės. Įgreitinti su raketa labai daug proto nereikia. Tiesiog buvo giriamasi, kad balistinėje trajektorios dalyje jos dar ir manevruoja, kas jau yra švelniai tariant sudėtinga. Paaiškėjo, kad su manevrais ne kas... Kitas reikalas ekonomika. Tegul ir be manevrų ir su menku tikslumu, bet greitis kaip meteorito. Vien dėl to labai mažai kas numušti gali. Patriotai gali, bet čia toks momentas - patrioto vnt kaina greičiausiai bus didesnė, nei ta raketa kažkur pataikiusi žalos padarys.
Benediktas 2023-05-19 14:46
Vieneto kaina svarbu, bet rusai paleido 6 kinžalus medijos nuomonei formuoti, kad va - geriau tartis su Rusija, nes Ukraina neturi priešnuodžio. Jie tikėjosi, ka pataikys bent į kelis namus ir žus daug žmonių, ar sunaikinti patį Patriot, bet nepavyko dėl PATRIOT. Tai kai sulygini Patriot raketų kainą ir viešosios nuomonės kampanijos kainą, kad Ukraina negali apsiginti. Tai viešoji nuomonė daug vertingesnė. Ir gavosi kaip tik atvirkščiai - gavosi reklama, kad Ukraina gali apsiginti nuo visko (išskyrus branduolinį ginklą). Taip pat reklama ir Patriot. Bei Kinžal antireklama. Už tokią žinutę ir informaciją amerikonai ir 100 mlrd nepagailėtų, bet gavosi daug pigiau.