Kinija skelbia, kad nuskandino JAV „Gerald Ford“ klasės lėktuvnešį. „Smogėme su hipergarsinėmis raketomis“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2023-05-24 14:27
Rusai jau įrodė kad tai neįmanoma. Bet jei netyčia taip atsitiktu poros valandų bėgyje būtu masinė sparnuotų raketų ataka ir būtu sunaikinti visi laivai ir aerodromai. Kas realiai galėtu nuskandinti US tokio dydžio karinį laivą, nebent railgun nuo jo neapsiginsi su niekuo ir pataiko už 250km.
Treisonas 2023-05-24 15:19
Tai ant žaidimo aš sugebu sunaikinti visatą. Geriau kinų silpnapročiai atlikti simuliaciją, kaip milijardui žmonių suteikti orų gyvenimą, net didžioji dalis populiacijos gyveną, kaip žiurkės milžiniškuose bendrabučiuose, su kelių kvadratinių metrų kambarėliu, kur tualetas prie galvos, o atlyginimas nesiekia į rankas kelių šimtų dolerių, dirba po 16 valandų ir ėda viskas kas pasitaiko. Svarbiausia pūstis raketomis ir kaip numušą JAV, pažiūrėkime į turtingą pasaulį, kurios moka gyventi su JAV draugiškai, ten gyvenimo kokybė, atlyginimas skiriasi x5 x10 ir daugiau kartų, nes tai vakarai, demokratija.
Benediktas 2023-05-24 15:21
Jei gerins žmonių gyvenimą, tai nereikės vadų pergalių karuose.
HardAxe 2023-05-24 16:05
tai nuo daug ko priklauso. Netikėtumo faktorius, masiškumas ir t.t. Japonai jau buvo sunaikinę JAV laivyną gana paprastom priemonėm. Šiuo atveju turbūt užtektų pakankamo raketų kiekio. Elementariai išauti per laiko momentą daugiau nei priešas gali perimti. Kai atakuojama nuo kranto ir puolimo pozicija iš anksto žinoma/suplanuota, gali būti realu.
kestutisz 2023-05-24 16:18
Na, tie patys japonai ir pamatė viso to "triuko" pasekmes labai akivaizdžiai. Na ir nepasakyčiau, kad taip jau "laivyną", patys užpuolę buvo baisiai nustebę, kad ten lėktuvnešių tai nėra, ir Yamamoto puikiai suprato, kad tuom viskas ir baigsis, greičiau nei tikėjosi pats (jis pats buvo didelis skeptikas erzinti amerikiečius, bet įsakymas yra įsakymas).
Dr. G 2023-05-24 16:43
Man tai įdomu, kokią gynybą jie modeliavo. Nes dabar bus masiškai diegiama nauja gynyba (jau ir yra), kuri įveikia bet ką. Nepriklausomai nuo puolimo greičio, nes didesnio greičio mūsų dabartiniame fizikos suvokime nėra. Lazerinės sistemos ir tikslios, ir maksimaliai greitos. Paprasta ir efektyvu. Jokios superduperhiperkvaziultra raketos ar "aironmenai" čia nesuveiks .