Visiška beprotybė. Putinas gali susprogdinti Rusijoje esančią atominę elektrinę  ()

Atrodo, kad V. Putinas ir Kremlius yra pasirengę imtis rimtų žingsnių – surengti teroro aktą Rusijoje esančioje Kursko atominėje elektrinėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokiu būdu diktatorius siekia parodyti žmonėms, kad jie neva kariauja su pasauliu, ir kad jiems iš tiesų kyla grėsmė. Šią informaciją kasdienėje operatyvinėje santraukoje „24 kanalui“ komentavo karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, skraidymo instruktorius Romanas Svitanas.

Karo ekspertas priminė, kad prieš daugiau nei 20 metų Rusijos FSB susprogdino apie tuziną namų Rusijoje, kad Putinas taptų prezidentu. Tuomet dėl visko bandyta apkaltinti čečėnus.

Paskutinis susprogdintas namas buvo Riazanėje. Ten vietiniai gyventojai kartu su policija susekė FSB vyrus ir juos surišo. Kitą dieną Patruševas juos ištraukė, sakydamas, kad tai esą buvo bandymas.

„Po šio FSB veiksmų nušvietimo – namų sprogdinimai liovėsi. Vėliau tai buvo pavadinta „Riazanės cukrumi“. Juk būtent cukraus maišuose po namais buvo tempiami sprogmenys“, - sakė Romanas Svitanas.

 

„Dabar jie gali daryti tą patį – susprogdinti bet kurią stotį. Geriausias variantas jiems – Kursko atominė elektrinė, kuri yra arčiau mūsų. O tada viską suversti Ukrainos žmonėms arba Rusijos pajėgoms, kurios dabar yra Belgorode“, - aiškino karo ekspertas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(20)
(-13)

Komentarai ()