„Apie sezoną galima pamiršti. Atvyksta tik bepročiai.“ Kas nutiko Kryme  ()

Čubarovas pasakoja apie paniką Kryme.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasarą laikinai okupuotas Krymas rusams tapdavo „aukso žeme“. Tačiau šiemet viskas pasikeitė. Atostogų sezoną ten galima pamiršti, nes nėra jokių požymių, kad jis net prasidės. Okupantai ima nervintis, „24 kanalui“ sakė Krymo totorių Mežliso vadovas Refatas Čubarovas. Pasak jo, iš rusų šią vasarą į Krymą atvyks tik bepročiai. Turizmo sektorius pusiasalyje išgyvena sunkiausius laikus nuo pat okupacijos pradžios.

Taip pat kalbama, kad okupantai jau pamažu bėga iš Krymo.

„Tokį šių metų terminą kaip „atostogų sezonas Kryme“ visi turėtų pamiršti. Nėra jokių tendencijų, kurios rodytų, kad turizmo ir poilsio sektorius veiks kokia nors apimtimi“, - pabrėžė Refatas Čubarovas.

Be to, Krymas jau dabar praktiškai yra fronto teritorija. 

Net Rusijos „Telegram“ kanaluose, susijusiuose su Krymo naujienomis, galima matyti, kaip karštligiškai dejuoja viešbučių ir restoranų savininkai. Šiais metais jie faktiškai liko be pelno. Daugelis jų apskritai neatsidarė.

 

„Kalbant apie išvykimą – pastebėjome, kad okupacinių struktūrų vadovai su šeimomis evakuavosi. Tačiau negalima nekalbėti ir apie kasdien didėjantį išvykstančiųjų srautą“, - sakė Mežliso vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(1)
(72)

Komentarai ()