„Gyvieji pavydės mirusiems. Bus kraujo upės.“ Girkinas skelbia apie naują maištą Rusijoje  ()

Čekistas Igoris Girkinas įsitikinęs, kad Rusijoje netrukus pasikartos sukilimas, kuris visą šalį panardins į kruviną sumaištį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje netrukus pasikartos maištas, kurio nepavyko užbaigti „Wagner“, liepos 1 d. pareiškė diversantas, čekistas ir karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas), praneša „Dialog.UA“.

Jis labai nepatenkintas tuo, kad Rusijos valdžia nenubaudė bendrovės „Wagner“ ir jos savininko Jevgenijaus Prigožino už sukilimą, rusų karių žudymą ir Rusijos karinių oro pajėgų lėktuvų sunaikinimą. Jis taip pat piktinasi, kad nebuvo atleisti pareigūnai, leidę kovotojams žygiuoti į Maskvą.

Jis paniekinamai pavadino V. Putiną „žmogumi, iš tolo primenančiu prezidentą“, taip pabrėždamas jo silpnumą ir nesugebėjimą imtis ryžtingų veiksmų.

Girkinas neabejoja, kad karinis sukilimas Rusijoje pasikartos ir tikriausiai bus sėkmingesnis nei Prigožino. „Sprogimas“, anot I. Girkino, įvyks, kai tik Rusijos Federacija patirs dar vieną didelį pralaimėjimą kare su Ukraina.

 

„Dar vienas sukilimas ne už kalnų. Belieka tik laukti didelio pralaimėjimo fronte... Dabar sukilėliams niekas nesipriešins. Išvis niekas. Nėra prasmės rizikuoti savo gyvybe ginant tokią apgailėtiną valdžią... „Gyvieji pavydės mirusiems“, - rašė rusų čekistas.

Jis priėjo prie išvados, kad šiame etape Rusijos išgelbėti nebeįmanoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(2)
(88)

Komentarai ()