Trofėjinės technikos tyrimas davė rezultatų. Skelbiama, ko ėmėsi JK  ()

Ukraina perduoda Rusijos trofėjus britų tyrinėtojams. Ištyrusi grėsmes, Gynybos mokslo ir technologijų laboratorija sukurs papildomą „Challenger 2“ apsaugą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JK studijoms iš Ukrainos gauna pagrobtų Rusijos ginklų pavyzdžius. Šalies gynybos ministerijos pranešime teigiama, kad tankas „Challenger 2“ gaus modifikacijas, apsaugančias nuo Rusijos grėsmių. Tai teigiama Gynybos vadovybės dokumento ataskaitoje.

Didžiosios Britanijos vyriausybė Ukrainai perdavė nemažą kiekį ginklų ir amunicijos. Tiriama patirtis, įgyta naudojant technologijas Ukrainos ginkluotosiose pajėgose, siekiant toliau tobulinti technologijų inovatyvumą.

Ypatingas dėmesys JK bus skiriamas „Challenger 2“ apsaugai.

„Pasinaudodama savo plačiomis žiniomis apie medžiagas, Gynybos mokslo ir technologijų laboratorija sukūrė pritaikytus ir lengvai prieinamus pagrindinių kovos tankų „Challenger 2“ apsaugos sprendimus, kad užtikrintų papildomą apsaugą nuo konkrečių Rusijos grėsmių“, – rašoma dokumente.

 

„War Zone“ priduria, kad dar nėra žinoma, kas tiksliai pasikeis britų tanke. Tačiau akivaizdu, kad JK pasinaudos įgyta Ukrainos kariuomenės patirtimi karo veiksmų prieš RF ginkluotąsias pajėgas metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()