„Prigožinas asmeniškai nužudė savo darbuotoją.“ Rusijoje skelbiama sensacija, kas įvyko prie Nevos  ()

Rusijos žiniasklaidai buvo leista išsakyti visą bjaurią tiesą apie „Wagner“ lyderį ir dviejų „Rusijos Federacijos didvyrio“ apdovanojimų savininką Jevgenijų Prigožiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandos mašina tęsia prieš pusmetį šlovinto „Wagner“ lyderio Jevgenijaus Prigožino diskreditavimo kampaniją.

Dabar apie „Putino virėją“ per valstybines televizijas kalbama bjauri tiesa.

„Izvestija“ paskelbė istoriją, kurioje kovotojų samdinių vadas iš tikrųjų buvo apkaltintas žmogžudyste.

Remiantis rusiško leidimo siužetu, Prigožinas prieš 19 metų 2004 m. rugpjūčio 15 d., dar būdamas restorano savininkas, į Nevą įstūmė savo darbuotoją Dmitrijų Sokolovą, dėl ko jis mirė. Natūralu, kad po to nebuvo baudžiamosios bylos.

„Šeima iš Sankt Peterburgo jau beveik 20 metų bando išsiaiškinti tiesą apie sūnaus mirtį. Nevos upėje keistomis aplinkybėmis nuskendo jaunuolis. Kai tyrimo faktai atvedė į „Concord“ kompaniją ir verslininką Jevgenijų Prigožiną, teisėsauga atsisakė iškelti baudžiamąją bylą. Tragedija buvo nurašyta kaip nelaimingas atsitikimas“, – sakė Kremliaus propagandistai.

 

Bjaurūs Prigožino biografijos faktai buvo nušviesti valstybinėje Rusijos žiniasklaidoje po to, kai jis ir jo kovotojai surengė karinį maištą ir užėmė kelis Rusijos Federacijos miestus. Akivaizdu, kad „Wagner“ lyderio menkinimo kampanijai Kremlius davė leidimą. Propagandistai šiandien nemini, kad šis abejotinas personažas iš diktatoriaus Vladimiro Putino rankų gavo mažiausiai dvi Rusijos didvyrio žvaigždes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(3)
(14)

Komentarai ()