Atvažiavo kaip į turgų. Kim Jong Unas aprodė Šoigu savo „žaisliukus“. Skelbiama, kas ypač sudomino (Video)  ()

Rusijos Federacija patiria ginklų trūkumą ir yra pasirengusi priimti amuniciją iš Šiaurės Korėjos. Šoigu mano, kad šis susitikimas prisidės prie ryšių tarp abiejų valstybių gynybos ministerijų stiprinimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 27 d. Rusijos Federacijos gynybos ministras Sergejus Šoigu vizito Šiaurės Korėjoje (KLDR) metu susitiko su valstybės vadovu Kim Jong Unu. Apie tai praneša rusų leidinys „RIA Novosti“.

Žurnalistų teigimu, Rusijos Federacijos Gynybos ministras dalyvaus kariniame parade, skirtame KDPR „pergalei“ Korėjos kare (1950–1953). Dieną anksčiau Kim Jong Unas ir Šoigu aplankė ginklų parodą, skirtą 70-osioms Korėjos karo karo veiksmų pabaigos metinėms.

Rusijos ministras išreiškė įsitikinimą, kad derybos prisidės prie abiejų valstybių „gynybos ministerijų bendradarbiavimo stiprinimo“.

Rusijos Federacijos delegacija apžiūrėjo pateiktus pavyzdžius, ypač tarpžemynines balistines raketas, tankus ir šarvuočius.

 

Ypatingo dėmesio sulaukė du Šiaurės Korėjos dronų pavyzdžiai. Vienas iš dronų primena amerikietišką smogiamąjį-žvalgybinį MQ-9 „Reaper“, o kitas – žvalgybinį RQ-4 „Global Hawk“.

KLDR turi gana didelius Rusijos armijai tinkamos įrangos ir amunicijos atsargas. Šiaurės Korėja turi platų 152 mm ir 122 mm artilerijos diapazoną, kurio Rusijos ginkluotosioms pajėgoms dabar skubiai reikia. Taip pat yra didelis potencialas dėl 122 mm priešlėktuvinių pabūklų, kurie yra vietiniai BM-21 „Grad“ analogai.

 

 

Rusijos Federacija patiria ginklų trūkumą ir yra pasirengusi siųsti amuniciją iš Šiaurės Korėjos, kad bent kažkaip išlaikytų savo karių ugnies jėgą mūšio lauke Ukrainoje. Praėjusį rudenį Šiaurės Korėja palaikė neteisėtų „referendumų“, kuriuos Rusija surengė rytiniuose Ukrainos regionuose, rezultatus ir pripažino Ukrainos regionų aneksiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(11)
(-6)

Komentarai ()