[ŽT] „Vau! Dar vienas smūgis ir jis sugrius.“ Monstriška ataka. Ką padarė 2 „Storm Shadow“ tiltui į Krymą (Video, foto)  ()

Ukrainos raketų smūgio į Heničesko tiltą pasekmės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-10 [ŽT] „Vau! Dar vienas smūgis ir jis sugrius.“ Monstriška ataka. Ką padarė 2 „Storm Shadow“ tiltui į Krymą (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete skelbiamos naujos pažeisto tilto Heničesko mieste nuotraukos, į kurį Ukraina smogė raketomis  „Storm Shados“. NATO sausumos pajėgų karo ekspertas Thomas Tainer savo „Twitter“ puslapyje pažymėjo, kad raketos smarkiai apgadino tiltą.

Anot jo, internete paskelbtose nuotraukose  aiškiai matomos tilto galuose esančios skylės. Dar vienas „Storm Shadows“ raketos smūgis tiltą visiškai sugriaus, pažymėjo jis.

Paskelbtose nuotraukose šiauriniame tilto gale aiškiai matyti didelė skylė, į kurią pataikė raketa „Storm Shadow“. Be to, nuotraukose aiškiai matosi ir jo atramos pažeidimai.

 

Automobiliai vis dar gali gana saugiai kirsti tiltą, tačiau dešimtys tonų karinių šarvuočių ir amunicijos sunkvežimių greičiausiai sugriaus apgadintą tiltą. Tuo pačiu metu tilto skylės išsidėsčiusios kaip šaškių lentoje – skirtinguose vietose, o tai taip pat yra subtilus skaičiavimas planuojant ataką, kurios tikslas – kuo labiau apsunkinti Rusijos Federacijos logistiką.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)

Komentarai ()