Zelenskis apstulbo. Neįtikėtina, ką paskelbė Brazilijos prezidentas (Video)  ()

Į Brazilijos prezidento pasakymą Ukrainos prezidentas sureagavo griežtai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sureagavo į savo kolegos iš Brazilijos Lulos da Silvos žodžius, kad nei Ukraina, nei Rusija nėra suinteresuotos taika.

Duodamas interviu Lotynų Amerikos žiniasklaidai Zelenskis pabrėžė nesuprantantis, ko da Silva tikisi tokiais pareiškimais. Jis pridūrė, kad tokie pareiškimai jokiu būdu nepriartina taikos.

Zelenskis taip pat pakomentavo Brazilijos prezidento patarėjo Celso Amorimo pareiškimą, kad visose derybose taip pat reikia atsižvelgti į „tikras Rusijos saugumo problemas“.

„Keista kalbėti apie Rusijos Federacijos saugumą. Rusija, Putinas ir Lula kalba apie saugumo garantijas Rusijai. Tikiu, kad jis (da Silva – UNIAN) turi savo minčių. Juk nebūtina, kad jūsų mintys sutaptų su prezidento Putino mintimis“, – sakė prezidentas.

Jis pridūrė, kad Brazilija yra šalis, kuri su niekuo nekariauja, o pasaulyje ji gerbiama daug labiau nei Rusija.

 

„Brazilija – ne agresorė, o taiki valstybė. Todėl kam reikalingi pasakojimai apie valstybės lyderį, kuri niekuo nesiskiria nuo bet kokių kolonialistų, kuri nuolat meluoja, manipuliuoja ir dezinformuoja žmones, žudo mūsų vaikus ir prievartauja mūsų moteris. Jei prezidentas Lula nori man ką nors pasakyti, leiskite jam atsisėsti ir man pasakyti“, – pabrėžė Zelenskis.

Šalies vadovas patikino galvojęs, kad jo kolega Brazilija turi platesnį pasaulio supratimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(3)
(90)

Komentarai ()