Nerealu! Kryme didžiulis triukšmas. Girdisi sprogimai, prasidėjo mūšis. Skelbiamas Ukrainos įsiveržimas  ()

Rusijos valdžia iki šiol tyli apie įvykius Tarchankuto kyšulyje, vykusius rugpjūčio 24 d. Ukrainos žvalgyba netyli ir aiškina, kad prie Olenivkos kariai surengė pakartotinę specialiąją operaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie Tarchankuto kyšulio laikinai okupuotame Kryme rugpjūčio 24-osios rytą kilo didelis triukšmas. Visų pirma, vietos gyventojai girdėjo sprogimus. Taip pat yra informacijos apie mūšį, kuriame dalyvavo jūrų laivai ir orlaiviai.

Nurodoma, kad įvykiai įvyko Majako kaimo teritorijoje apie 5 valandą ryto. Vietos gyventojai pasakojo girdėję sprogimus. Tuo tarpu anoniminiai Ukrainos žvalgybos šaltiniai patvirtino, kad incidentas tikrai įvyko. Visų pirma, jie sakė, kad vyko mūšis tarp vandens transporto priemonių ir lėktuvų.

Krymo okupacinės valdžios atstovai įvykio kol kas nekomentavo.

Tuo tarpu Ukrainos žvalgybos atstovas Andrijus Jusovas pakomentavo įvykį Tarchankuto kyšulyje. Pasak jo, GUR iš tiesų atliko pakartotinę specialiąją operaciją prie Olenivkos.

„Visos užduotys įvykdytos. Yra nuostolių tarp priešo personalo. Informacija apie nuostolių skaičių tikslinama“, – sakė jis.

Reikėtų pažymėti, kad Majako kaimas yra Tarchankuto kyšulyje netoli Olenivkos, kuriame yra keletas Rusijos ginkluotųjų pajėgų karinių objektų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(6)
(147)

Komentarai ()