[ŽT] Rusijos supertankas. Budanovas skelbia paslaptį, kodėl Ukraina nesudaužė nei vieno T-14 (Video)  ()

Anot jo, dabar naujausius Rusijos tankus fronte nesunkiai sunaikina Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bepiločiai-kamikadzės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-12 [ŽT] Rusijos supertankas. Budanovas skelbia paslaptį, kodėl Ukraina nesudaužė nei vieno T-14 (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mitas apie „neįveikiamus“ Rusijos tankus T-14, sukurtus universalios vikšrinės platformos „Armata“ pagrindu, gyvuoja tik todėl, kad jie nebuvo išsiųsti į frontą.

Tai metiniame Jaltos Europos strategijos (YES) susitikime pareiškė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas. Ukrainoje sprendžiama ateitis. Jis aiškino, kad tankus T-90 „Proryv“, kurie yra naujausi Rusijos šarvuočiai fronte, nesunkiai sunaikina Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bepiločiai-kamikadzės.

„Ši technika (T-14 – red.) niekada nebuvo naudota. Buvo keli atvejai, kai buvo panaudoti šarvuočiai „Boomerang“. Čia galima pamatyti jų likučius. Jie visi sudegė... iš tikrųjų viskas dega. Stebuklingo ginklo jie taip ir nesukūrė,“ – pridūrė Ukrainos žvalgybos vadovas.

 

Jo nuomone, dėl abejotinų T-14 perspektyvų Kremliaus režimas bijo pasiųsti juos į frontą, nes dėl to jo ir taip vangiai gynybos pramonei gresia rimtas įvaizdžio smukimas.

„Manau, kad T-14, kai jie suprato, jog tai gali turėti destruktyvų poveikį tolesniam šios transporto priemonės eksporto patrauklumui, niekada nebuvo išsiųstas į frontą,“ - padarė išvadą K. Budanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(7)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: