[ŽT] „Putinas išdavė karinę Rusijos paslaptį“  ()

Arestovyčius nurodė karinę paslaptį, apie kurią prabilo Putinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas rugsėjo 12 d. Rytų ekonomikos forume dar kartą prabilo apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo metu patirtus nuostolius, kuriuos jau iš įpročio pervertino. Iš tikrųjų jo išsakyti skaičiai susiję ne su Ukrainos, o su Rusijos armija.

Tai pranešė buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas leitenantas Oleksijus Arestovyčius.

Spaudos konferencijoje V. Putinas patikino, kad Ukrainos kariuomenė per kontrpuolimą esą neteko daugiau kaip 70 tūkst. karių, 543 tankų ir 18 tūkst. šarvuočių. Iš tikrųjų, patikino Arestovyčius, tokie yra Rusijos armijos nuostoliai per pastaruosius porą Ukrainos kontrpuolimo mėnesių.

„Ką gi, ačiū, dabar tiksliai žinome Rusijos nuostolius per mūsų kontrpuolimą. Rusijos propaganda kažkur trečiąjį karo mėnesį nustojo kankinti Konošenkovą, kad jis kažką išgalvojo, ir tiesiog ėmė savo nuostolius įgarsinti kaip mūsų nuostolius. Beje, 70 000 žuvusiųjų ir 543 tankai yra bet kas, tik ne „...nesėkmingas kontrpuolimas“, - sakė buvęs patarėjas.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(3)
(92)

Komentarai ()