Rusija gali gauti korėjietišką pabaisą KN-25. Skelbiama apie HIMARS „žudiką“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lizunas 2023-09-18 14:51
Tie kliši (išvirtę) ratai kodėl reikalingi?
Gastonio 2023-09-18 15:10
Toks galinės nepriklausomos pakabos tipas, panašu į Tatra naudojamas pakabas, skirtos sunkvežimiams.
HardAxe 2023-09-18 16:59
rusai turi savo raketų, smerch, iskander ir t.t. tokia ginkluotė neturėtų įnešti kokybinio pokyčio, tik kiekybinį? Kad ir kaip ironiška. amerikonai gali džiaugtis. Dabar jiem tiesiog tiekiant ginklus mažės ne tik RU, bet ir ŠK ginkluotė. O Kinijos-Taivano karas gal bus kažkiek atidėtas, SMIC perėmė pagrindinį TSMC inžinierių https://asiatimes.com/2023/09/us-curbs- ... hurt-smic/ jei HighTech produkcija buvo viena iš pagrindinių interesų taivane, tai šitas žingsnis gerokai aplygino lėkštes.
P69 2023-09-18 17:57
Atvirkščiai, JAV tikrai dėl to nesidžiaugia, o labiau nerimauja. Ir ne, Šiaurės Korėjos gimkluotė nemažės, nes ją kompensuos Kinija. Paprasta schema, Kinija tiekia ginkluote Šiaurės Korėjai, o Šiaurės Korėja tiekia savo sena ginkluote Rusijai. Taip Kinija netieks tiesiai Rusijai, tačiau tuo pačiu padės Rusijai gauti papildomos gimkluotės ir tuo pačiu padės Šiaurės Korėjai atsinaujinti. Ir būtent bijoma, kad Šiaurės Korėja gavusi modernesnia ginkluote, taps daug pavojingesnė regione.
HardAxe 2023-09-18 18:28
prieš ką ji kariaus? Vieninteliai kaimynai yra P.Korėja ir Japonija. Manau padėtis yra pakankamai stabili, kad Š Korėja nepultų vieno ar kito. O atgrąsymui jiem užtenka kažkokios branduolinės galvutės ir daug altilerijos. Altilerija pasiekia Seulą, gali sugriauti miestą per kelias minutes jei pakankamai šaudysi + dar branduolinės bombos rizika kažkuriam taške. Netikiu, kad kažkas pultų Š. Korėją.
donatasv 2023-09-18 18:50
Kas ten žino kas šaus idiotams į galvą. Sugalvos, kad jam reikia įsirašyti į istoriją kaip korėjos suvienytojas ir pradės. Diktatūra jau toks valdymo būdas, kad bijai visko net ir artimiausio giminaičio, o apie kaimynus jau nėra ką šnekėti.