[ŽT] „Mes galime nuskandinti juos visus.“ Skelbia apie košmarą Juodojoje jūroje  ()

Ukrainos pajėgos turi viską, ko reikia, kad Rusijos laivyno Juodojoje jūroje neliktų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina gali palikti Rusiją be Juodosios jūros laivyno, bet dabar yra kitų prioritetų, sako Olegas Ždanovas. 

Olego Ždanovo nuomonę apie tai, ar Ukraina gali nuskandinti Juodosios jūros laivyną, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Pirmiausia karo ekspertas trumpai ir aiškiai atsakė į klausimą, ar galima sunaikinti Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyną: „Pasakysiu jums, kad taip, mes galime sunaikinti visą Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyną, tai nėra problema, ypač dabar, ir kiekvieną dieną tai tampa vis mažesne problema, nes mūsų pajėgumai auga. Mes galime nuskandinti visą Juodosios jūros laivyną.

Po to Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas paaiškino, kodėl Ukraina nesiekia sunaikinti Rusijos laivyno Juodojoje jūroje: „Čia yra problema. Problema ta, kad šiandien mus labiausiai domina laivai, kurie neša raketas „Kalibr“, tai yra eskadriniai minininkai, korvetės ir povandeniniai laivai. Mums pirmiausia svarbu juos sunaikinti. Štai ir viskas. Jie visi bus nuskandinti. Taip, galėsime daugiau ar mažiau ramiai kvėpuoti, kai suprasime, kad Juodojoje jūroje nėra laivų ir povandeninių laivų, galinčių paleisti „Kalibr“ raketas. Mums tai labai svarbu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(3)
(109)

Komentarai ()