„Netrukus įvyks „branduolinė kastracija.“ Skelbiamas didžiulis smūgis Rusijai (Video)  (1)

„Ten nuolat vyksta kažkokie neramumai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas gali tik grasinti branduoliniais ginklais, bet ne juos panaudoti. Irano vadovybė šiuo atžvilgiu yra daug beprotiškesnė, todėl iš Irano reikia nedelsiant atimti branduolinį potencialą. O kadangi Vakarai privalo laimėti Ketvirtąjį pasaulinį karą, tikėtina, kad netrukus įvyks Irano „branduolinė kastracija“.

Tokią nuomonę, interviu su Vasilijumi Golovanovu, išsakė Rusijos opozicionierius, politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis. Eksperto teigimu, Iranas yra labai trapi valstybė, todėl Vakarams panaikinus šalies branduolinį potencialą ir vadovybę, aplink vyriausybę kils tam tikras chaosas.

Tada jungtinė Turkijos ir Azerbaidžano kariuomenė (Erdoganas ir Alijevas susitarė dėl vieningos kariuomenės) tiesiog atliks savo pareigą. Ji užsiims broliškų žmonių saugumu. „Ne paslaptis, kad 30 milijonų iraniečių (apie 40 proc. gyventojų) yra azerbaidžaniečiai, kurie ilgą laiką laikė save nepalankioje padėtyje esančiais Irane“, – pažymėjo Piontkovskis. „Ten nuolat vyksta kažkokie neramumai“.

Ir tada Erdoganas ir Alijevas (netikėti situaciniai sąjungininkai) įgyvendins savo istorinę svajonę. R.T.Erdogano formulė „vienas žmogus, dvi šalys“ virs „viena tauta, trys šalys“. Irano azerbaidžaniečiai jungtinę Turkijos ir Azerbaidžano kariuomenę pasitiks apkabinimais. Ir tegul jie patys sprendžia, kas bus likusioje Irano dalyje. Tada analitikas pakartojo, kad Iranas yra labai pažeidžiamas. O kai jis bus pašalintas iš žaidimo, Izraelio kariuomenę bus galima paleisti į Gazos katakombas.

 

„Ar galite įsivaizduoti, koks bus šių „Hamas“ fanatikų motyvacijos ir pasipriešinimo lygis, kai jų rėmėjai, įkvėpėjai ir organizatoriai išnyks prieš akis? Izraelio armijos nuostolių lygis bus tikrai mažesnis, jei tai nesibaigs kapituliacija“, – prognozavo Piontkovskis.

Po to ekspertas pridūrė, kad Vakarai tiesiog privalo laimėti Ketvirtąjį pasaulinį karą ir Irano žlugimas būtų didžiulis smūgis Rusijos Federacijai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(9)
(92)

Komentarai (1)