„Hamas“ požeminis monstras. Kaip Izraelis ketina kovoti su teroristais po žeme

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-10-25 09:05
Arba kariauti su Iranu ir neversti ten režimą - ko nori Irano gyventojai, kad neremtų HAMAS arba išnaikinti tuos tunelius, kas reiškia nugriauti Gaza. Bet pagrindinės priežastys vistiek liks - Rusija ir Iranas. Todėl šitas konfliktas sprendžiasi ir Ukrainoje. Duokit daugiau ginklų Ukrainai ir leiskit smogti Rusijos teritorijoje.
donatasv 2023-10-25 09:17
O Natanjachu ne prie ko?
immortallt 2023-10-25 09:39
Pagrindinė priežastis, kad didelė populiacija turi pagrįstų priežasčių būti nepatenkinti. Tada Iranas ir maskolynas kiša pinigus, kad tą nepasitenkinimą suformuoti į HAMAS ir kitas teroristines organizacijas. Ką darys žydai, tai nuvarys nuo dar daugiau žemės palestiniečius, ir tad viską sunaikins bei savus įleis. O šiaip po vakar dar minčių, kad gal čia valdžios žaidimai ir Izraelio pusėje vyksta, t.y. tylus maištas bandant nuversti jau pusiau diktatorių esantį Netanyahu, kurio neveikia jokie protestai. Atleido saugumo ne vieną žmogų be aiškių priežasčių, praeina keli mėnesiai ir netikėtai užpuola palestiniečiai, o Mossad nieko nežino. Tai praleido ataką, kad Netanyahu trauktųsi ar būtų patrauktas visuomenės, kol šaknų neįleido.
HardAxe 2023-10-25 09:44
pradet kurent lauzus tuneliuose, visa miesto kanalizacija i tunelius nuvesti, pompuoti juros vandeni... Su jais tuneliuose kariauti nereikia, reikia juos isrukyti is ten. Uzminuoti, uztvindyti. Ideali atranka - tai nepaliestu civiliu.
Benediktas 2023-10-25 09:48
Tai tada turi išrūkyti ir įkaitus. Kaip griaujant - išlaikyti įkaitus gyvus - irgi klausimas. Tuneliai - ne pagrindini problema. Bet jei ten yra kazkokia infrastruktura gaminti ginklams, būtų gerai sunaikinti.
immortallt 2023-10-25 13:58
HardAxe, ilgai amerikonai su tais tuneliais vargo ir nelaimėjo. Tiesa, ženkliai didesniame plote.
assa 2023-10-25 20:06
Izraeliui reiktų dėti pareiškimą "už HAMAS nario galvą 100k dolerių, ir bilietas šeimai į vakarus" - suneštų per savaitę iš visų giliausių tunelių būtų pigiai ir švariai
HardAxe 2023-10-25 21:58
gazos ruožas iš visų pusių izoliuotas ir siauras. Vietom tik 5km plotis. Imho jį reikia skaldyt į mažesnes teritorijas, kerpant pvz į 4 dalis, tveriant ne tik tvora, bet ir vandens griovį iškasant. Nežinau kas ten per uoliena, bet po vandeniu pasikasti gali būti kebloka. Jei tunelį užpilinėti vandeniu, tai nepaskęs gi visi per pusvalandį. Tiesiog tunelis taps nelabai tinkamas gyventi/dirbti.
donatasv 2023-10-25 23:04
Žydelį pjauna dėl daug padarytų klaidų jeigu dar paskandins ten besislepenčius gyventojus, vaikus, įkaitus tai aplamai sukels sau dar didesnę problemą. Hamas čia gali pasistengti tiesiog palikt surištus įkaitus ir visiem rodyt žiūrėkit kaip čia žydelis žudo žmones. Prireikė išpjaut virš 1k žmonių Izraelyje, kad atkreiptų dėmesį į palestiniečių žmonių padėtį. Dar daugiau žudynių žydeliui labai nepalanku jau seniai jis ten būtų tanku per gazos ruožą pervažiaves, tunelių įėjimus susprogdinęs ir šventęs pergalę.