„Dingo 7 Rusijos žvalgybos agentai.“ Netikėti įvykiai. Maskva praranda kontrolę  ()

Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos agentai buvo įvežti į Gazą maždaug prieš du mėnesius ir su jais niekas nebegali susisiekti jau dvi savaites.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Raudonas pavojus. Gazoje dingo 7 Rusijos žvalgybos agentai. Kremlius keičia toną.

Septyni Rusijos žvalgybos agentai, įkurdinti palestiniečių anklave maždaug prieš du mėnesius, dingo Gazos Ruože, todėl Kremlius buvo priverstas smarkiai pakeisti savo toną – dabar jis reikalauja, kad „Hamas“ nedelsiant paleistų visus įkaitus.

Apie tai rašo Izraelio leidinys „Makor Rishon“.

Žurnalistų teigimu, Rusijos agentai su savo kuratoriais nebendrauja jau dvi savaites, dėl to Maskvoje auga nerimas. Būtent susirūpinimas šių agentų likimu paskatino Rusiją paraginti paleisti visus įkaitus, paimtus „Hamas“ kovotojų per spalio 7 d. ataką Izraelio teritorijoje.

Leidinyje taip pat pažymima, kad dingę agentai buvo apmokyti Rusijos Federacijoje. Prieš trejus metus šie agentai buvo suimti Libijoje, tačiau tada jie buvo paleisti, įsikišus „Wagner“ lyderiui Prigožinui, pridūrė straipsnio autoriai.

 

Taip pat pranešama, kad Kremlius bando užmegzti ryšį su Izraelio žvalgybos tarnybomis, siekdamas gauti informacijos apie dingusių agentų buvimo vietą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(2)
(52)

Komentarai ()