Maskva išprotėjo. Reikalaujama suduoti branduolinį smūgį (Foto, Video)  ()

Maskvos gatvėse Vašingtonui grasinama pripučiamomis raketomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskva išprotėjo. Reikalaujama suduoti branduolinį smūgį.

Šeštadienį, lapkričio 4 d., Maskvos gatvėse pasirodė septyni automobiliai su raketos „Sarmat“ modeliais, vadinamieji „Sarmatmobiliai“. Ant kiekvienos „raketos“ yra užrašas „Į Vašingtoną“. Viena iš jų – pripučiama.

„Telegram“ kanalas „Подъём“ praneša apie beprotišką rusų paradą.

Renginio organizatorius Ravilis Garifulinas pasakojo, kad į Maskvą septyni automobiliai atkeliavo iš skirtingų miestų, netgi iš laikinai užimto ​​Sevastopolio, taip pat Novorosijsko, Sankt Peterburgo ir Kazanės. Du „Sarmatmobiliai“, kaip ir dera Rusijoje, pakeliui sugedo ir į dienos renginį neatvyko.

Pasak organizatoriaus, šio parado tikslas – formuoti visuomenės nuomonę apie būtinybę smogti JAV sostinei. Ravilis Garifulinas tvirtina, kad rusai į šį veiksmą reaguoja labai teigiamai. Jis ragina Rusijos Federacijos piliečius prisijungti prie „Sarmatmobilistų“ iniciatyvos – pasidaryti raketos maketą ir sumontuoti ją ant savo automobilio.

 

 

„Prie Piterio (Sankt Peterburgą vietiniai neformaliai vadina Piteriu, – Red.) radome įmonę, gaminančią pripučiamas raketas, jos lengvos ir lengvai surenkamos. Visos mūsų raketos sunkios, 50 kilogramų, metalinės, stacionariai sumontuotos. Šiandien viename automobilyje buvo pripučiama raketa, padarėme lipdukus, pavyko gerai“, – tikina Rusijos puolimo Vašingtone iniciatorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(96)
(-82)

Komentarai ()