Skandalas Izraelyje. „Turėtume subombarduoti Gazą atomine bomba“. Kilo tikra audra

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-11-05 14:18
Tai skandalas MTPC galvose; jis nesakė jog reikia numesti bombą. Jis tik atsakė į žurnalisto klausimą, jog "tai viena iš galimybių". Kare juk numesti bombą visuomet yrag alimybė ir tikimybė. Va kaip žurnalistai patys sukuria problemą ir teršia neatsargių pašnekovų vardą. Žurnalistai, šiais laikais, yra patys didžiausi terorizmo skatintojai.
Hmz 2023-11-05 18:05
Jei ministrui išskersti milijoną civilių yra tik "viena iš galimybių", jis yra sociopatas ir jo vieta durnyne.
Darius995 2023-11-06 00:52
Tamsta esate labai atsilikęs tamsuolis. Pagal šiuolaikinės visuomenės standartus negalima pravardžiuoti žmogaus invalidu ar sociopatu, o reikia vadinti turinčiu antisocialinių asmenybės sutrikimų. Ir tokiam pasiūlyti ne būti uždarytam durnyne, o naudingai integruotis į visuomenę. Pavyzdžiui, dirbant ministru.
kionig 2023-11-06 09:43
"Do you condem hamas?" etc. Paistalų lygio pritempinėjimai pagardinti žydiškąja anafalbetine propaganda. Žydukai pagauti už rankos, ką jie galvoja ir kokios jų tikros mintis apie Palestiną ir palestiniečius. Gal tau surasti daugelio ministrų citatas ką jie iš tikrųjų galvoja apie palestiniečius ir ką su jais daryti? Sumborduoti ~500 civilių besislepiančių nuo bombų dėl įtariamo vieno hamas kovotoj tarp jų - t. y. aukščiausio "teisingumo kariuomenė" ar kaip ten straipsnyje išversta..
Hmz 2023-11-06 09:56
Bet lygiai taip pat tu apkaltini žydus dėl to, ką pasakė ministras iš radikalios partijos, kuri turi 6 iš 120 vietų knesete, maždaug kaip pas mus tomaševskininkai.
kionig 2023-11-06 10:29
Ne šventi tie žydai, tikrai ne šventi. Labai sunku rasti nešališką šaltinį, bet galima remtis ir šiuo: https://www.palestineadvocacyproject.org/quotes/
immortallt 2023-11-06 10:48
Normalioje šalyje net pasvarstyti įvykdyti genocidą, kas ir būtų branduolinio ginklo panaudojimas Gazoje, turėtų būti nepriimtina. Taip, radikalas koks gali pasisakyti, bet tada svarbu stebėti, kaip reaguoja visuomenė/kiti ministrai. Jei niekas net nepuola kardinaliai neigti tokių minčių, reiškia tik įvardijo garsiai tai, ką kiti tyliai masto. O jei ramiai pasižiūri, kas buvo daryta su palestiniečių populiacija iki šiol - suvaryti į mažus plotus, aptverti, tai kaip ir natūrali loginė seka, kad kažkaip juos išnaikinti norisi jiems, kad ir tas plotas atsilaisvintų. Kuo baigsis - velniai žino, bet nemanau, kad kas imsis iš esmės spręst konflikto, kad būtų galimybė taikai. Geriausiu atveju išnaikins Hamas pakeliui žus daug civilių ir atidės konfliktą dar 10-20 metų su kita teroristine organizacija. Bet nemanau, kad ir panaudos branduolinį arsenalą ar atvirai ir tikslingai pradės naikinti populiaciją. Prisidenginės, kad teroristus naikina, tai negalės ir plačiai subombarduoti visko. O šiaip žydai, kaip tie, kurie dedasi, labiausiai nukentėję nuo antro pasaulinio karo, dabar taiko iš esmės panašius metodus kitiems. Tiksliau, taiko jau 70 metų. Neva humaniškesnius, nes ne tiesiogiai taikosi, bet kai sugrūdi į statinę visus, tai naudodamas petardas nukentės daugiau nei viena žuvis. Ir tai niekam nerūpi.
vanduo4 2023-11-06 19:09
vanduo4 2023-11-06 19:29
- Faktas yra tas, kad Palestiniečiai nori žydus išnaikinti. Tokiu atveju, Žydai turi gerą pretekstą naikinti Palestiniečius; - Jie supranta, kad susitarti neįmanoma, todėl iš lėto naikina Vakarų krantą, o aktyviausius priešininkus deportuoja į Gazos ruožą. Todėl ten ir susikaupė 2mln. gyventojų. - Dabar Gazą biskį praretins ir vėl kokiems 10 metų bus ramu. Jie visi yra čigonai. Arabai Palestiniečius laiko žemesne kasta lygiai kaip žydus, kadangi jų gyvenimo būdas yra čigoniškas; Lietuvoje čigonai suprantami kaip vagys, Rumunija irgi turi didžiulias problemas dėl finansų skaidrumo. Žydai yra PAsaulinio lygmens apsukrumo meistrai, deja jie dominuojanti tauta ir jie diktuoja sąlygas Pasaulio plėtroje su išimtimis - Nacistinėje vokietijoje, arabų pasaulyje ir pan. - Tai sėslaus (kūrybiško) ir klajoklinio (čigoniško) gyvenimo būdo konfliktas, kuris sprendžiamas genocido ar galvų kapojimo keliu.
donatasv 2023-11-06 19:48
1. Hitleris žydelį prilygino čigonui kas nutiko? Visos žmonijos gėda iki šių dienų. 2. Žydelis palestiniečius prilygina čigonams kas nutiks? 3. Parodyk man šalį kuri nori priimt 2mil pabėgėlių vien dėl to, kad patenkinti žydelio užmojus...
vanduo4 2023-11-07 00:35
1. Hitleris pralaimėjo karą, todėl buvo pasmerktas; Politine prasme Žydelis yra auka, todėl niekas jo nepasmerks, tuo labiau kai jis laimi; 2. Žydelis nenaikina Palestiniečių, bet iš lėto juos stumia iš gyvenamųjų žemių. Beje tai daro "gindamasis", o tai nėra nusikaltimas; 3. Aš ir nesakiau jog juos kažkas nori priimti. Palestiniečiai yra pasmerkti jeigu neras būdo įkurti savo valstybę.
donatasv 2023-11-07 06:54
Nenaikina palestiniečių? Žydelis tik tykiai ramei krutina širšių lizdą, tada būna sugeltas, rodo pasauliui sugeltą šikną ir rėkia vo žiūrėkit koks antisemitizmas reik naikint juos.
immortallt 2023-11-07 07:54
Gindamasis žudo civilius Ne tik ginklais, bet ir sukeldamas humanitarinę krizę Niekieno žemė - niekas ten negyveno ir neiškeldino prievarta, terorizmu ir žudymu milijono palestiniečių? "Žemesnė kasta"... Nu vat ir parodo tavo požiūrį į žmogų, skirstai žmones į blogus ir gerus ne pagal elgesį, o pagal prigimtį. Dauguma palestiniečių nenori išžudyti žydų, jie nori gerai gyventi, savo namuose. Namai ir žemės atimtos, o kur dabar glaudžiasi, pastoviai gauni sviedinių, darbo trūksta, galimybės kažką kurti yra arti nulinės, nes bet kada prarasti gali, tad nieko reikšmingo daryti ir negali. O šiaip klausimas paprastas, ar sutiktum keltis gyventi į Gazos ruožą? Gi ten galimybės uždirbti milžiniškos - konkurencijos jokios, NT pigus. Tik tiek kad net JT skundžiasi, kad kliūva ir jiems bombarduojant.
Benediktas 2023-11-07 08:24
Tai kad ne žydelis sukrutino, o Putinas. Priežastis->pasekmė. (Tik nepradėkim nuo istorijos, kai žydai 40 metų ėjo į istorines žemes). Dabar tai buvo Putino sukrutinta. O ministras yra suspenduotas ir dol*a*obas.
donatasv 2023-11-07 08:59
Nemaišyk, putkinas, iranas parėmė, kad sugėlimas taptų realybe.
Benediktas 2023-11-07 09:03
Ir parėmė ir iniciavo-davė komandą pradėti.
immortallt 2023-11-07 09:08
Kad finansavo Hamas užsienis, ar kad HAMAS yra teroristai, niekas nesiginčija. Tik kad Hamas palaikymą turi yra pasekmė to, ką žydai su palestiniečiais išdarinėja. Kas pradėjo - koks skirtumas, jei nori užbaigti? Tik abi pusės nėra šventos. Žydai turi daug didesnę karinę galią ir tą nebijo naudoti prieš palestiniečių civilius. Kaip minėjau darželio pavyzdį, kažkodėl taip su žydais nesielgiama, kaip elgiamasi su palestiniečiais, net ir tais, kurie teisėtai ir tvarkingai gyvena Izraelio pusėje, t.y. taikių palestiniečių protestų metu jėga naudojama be jokių apribojimų ir primena maskolyną. Žydų protestų metu situacija atrodo, kaip vakaruose. O dabar katalizatorių buvo daug, vienas iš jų, dabartinio ministro pirmininko bandymas rinkti dar daugiau jėgos į vienas rankas, prieš ką ir patys žydai stipriai protestavo ir dabar yra prieš. Man tik patinka žydų pozicija, civiliai, kurių artimieji pagrobti, nori atgauti savo artimuosius ar bent jų kūnus. Valdžiai civiliai akivaizdžiai dzin, nes plataus masto bombardavimas ir sprogdinimai tunelį nužudant civilius. Kitaip sakant, net nėra minčių bandyti susigrąžinti. Rūpinasi JAV realiai per Katarą ar kurią ten iš Saudo Arabijos pusiasalio šalių.
Benediktas 2023-11-07 09:16
Neįmanoma žydams su palestiniečiais susitart dėl vienos preižasties - Irano, Rusijos pastangų, kad jei nesusitartų. Nesvarbu - kiek žemės Izraelis gražintų palestiniečių arabų tautai ir kiek dar pinigų pridėtų į kišenes, vistiek nesusitartų. Ta prasme susitartų tam laikui, iki kol Iranas su Rusija neduotų komandos. Tai čia ne nuo dabar tai vyksta. Taip pat juos isnaudojo Sovietu sajunga. Nebus jokio taikaus susitarimo, kol banditai valdys Rusiją, Iraną. Paestinieciai nėra subjektas - jie nevaldo saves ir savo likimo nesprendzia patys. Jie nevaldo net momento, kada apsaudyti Izraeli. Jiem uz tai isore moka pinigus, apmoko ir pasako kada pradeti.
donatasv 2023-11-07 09:22
O gal pirma bent jau reiktų pabandyt tartis prieš darant teginius? Nesvarbu kiek žemių atiduotų? Kada nors bandė atiduot? Ne vykdė tautinę segregaciją vietoje tarimosi. Iranas su ruskynu išnaudoja susidariusę situaciją, kad pasiektų savo geopolitinių tikslų.
Benediktas 2023-11-07 09:24
Jei palestinieiciai nevaldo patys saves - tai nesvarbu, kiek tu jiems atiduosi zemes tai vel bus panaudota isores pries juos pacius. Palestinieciai nera ta puse, kuri gali del kazko susitarti. Jie yra marionetes.