Netikėtas sprendimas. Estija skelbia apie „drakono dantis“. Kas vyksta  ()

Yra ženklų, kad rytinėje sienoje su Rusija „kažkas vyksta“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ant tilto, jungiančio Narvos (Estija) ir Ivangorodo (Rusija) miestus, atsirado betoninės prieštankinės užtvaros, vadinamieji „drakono dantys“.

Mes paruošėme šiuos betono luitus tam atvejui, jei Estijos vyriausybė nuspręstų mūsų kaimynų pavyzdžiu apriboti atvykimą į šalį iš Rusijos Federacijos, siekdama suvaldyti nelegalių migrantų bangą. Taip pat, kadangi tikimės, kad Ivangorodo pasienio kontrolės punktas remontui bus uždarytas nuo vasario 1 d., šie betono blokai uždarymo laikotarpiu apribos transporto priemonių judėjimą tiltu“, – sakė Narvos pasienio kontrolės punkto viršininkas Marekas Liiva.

Lapkričio 16 d., vyriausybės spaudos konferencijoje, Estijos vidaus reikalų ministras Lauri Läänemetsas sakė, kad yra ženklų, kad rytinėje sienoje su Rusija „kažkas vyksta“. Be to yra ženklų, kad toks spaudimas kils ir Suomijoje artimiausiu metu .

 

Läänemetsas pažymėjo, kad Rusija savo ruožtu neturėtų leisti į Šengeno zoną žmonių be jokios priežasties, o iš tikrųjų leidžia.

Verta paminėti, kad vidaus reikalų ministrė Marie Rantanen sakė, kad Suomija uždaro keturis kontrolės punktus pasienyje su Rusija, reaguodama į didėjantį prieglobsčio prašytojų skaičių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(0)
(63)

Komentarai ()