„10 000 tankų...Taip, mes esame agresorius. Taip, mes neigiame Ukrainą, kad tai gali būti atskira šalis!“ (Video)  (2)

Z-propagandistas visiškai atvirai kalba apie ketinimus sunaikinti Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Odiozinis Rusijos propagandistas Sergejus Mardanas, neslepiantis savo neonacistinių pažiūrų, atvirai prisipažino. Jis pareiškė, kad „rusų pasaulis“ – tai nesibaigiantis karas ir skurdas mainais į įsivaizduojamą „didybę“.

Tokie žodžiai nuskambėjo Rusijos propagandinėje laidoje „Solovjovas LIVE“. Ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Mardanas labai didžiuojasi tuo, kad rusai šimtmečius nešiojasi imperinę mąstyseną. Jis patikino, kad Maskvos oponentai rašo tiesą, vadindami rusus nepataisomais imperialistais, kurių pagrindinis tikslas – užgrobti svetimas teritorijas ir žudyti žmones.

„Jie (Rusijos oponentai pasaulyje – red. past.) tai pastebėjo daug anksčiau nei mes ir apie tai rašo tiesiogiai... Kad rusai yra nepataisomi, kad rusai išlieka vis ta pačia imperija, kuri nuolat plečiasi, kuri neigia Ukrainai kažkokią savimonę, kad jie gali būti atskira valstybė. Taip, tai visiška tiesa! Mes neigiame Ukrainą, kad tai gali būti atskira šalis! Mes tai neigiame! Absoliučiai arogantiškai... Tik įsivaizduokite tokį agresorių! Nėra kito tokio agresoriaus!“ - gyrėsi Mardanas.

 

Jis patikino, kad rusai pasirengę už savo imperijos plėtrą sumokėti viskuo.

„Taip, mes manome, kad vertingiausia, kas gali būti Rusijos ūkyje, yra 10 000 tankų... Štai už ką esame pasirengę mokėti! Štai kas yra „rusų kultūros kodas“, - pareiškė Mardanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(36)
(-33)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: