Rusai išprotėjo galutinai! Skelbiama apie visuotinę Rusijos kaimynų okupaciją (Video)  ()

Rusijoje raginama okupuoti kaimyninių šalių teritorijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų rašytojas, agresijos prieš Ukrainą dalyvis Zacharas Prilepinas paskelbė kalbą, kurios galėtų pavydėti ir pats Hitleris. Jis siūlė Kremliui okupuoti tas kaimynines šalis, kurių piliečiai vyksta į Rusiją dirbti.

Šį skandalingą pareiškimą jis išsakė neseniai vykusiame šalininkų suvažiavime, kurį transliavo Rusijos valstybinė žiniasklaida. Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Prilepinas atvirai propaguoja nacių ideologiją. Taip jis paragino Rusijos gyventojus aktyviau daugintis, kad galėtų kovoti su kitomis Rusijoje gyvenančiomis tautybėmis. Kartu jis reikalavo užgrobti kitų kaimyninių šalių teritorijas ir net sugalvojo schemą, kaip teisiškai įforminti okupaciją.

„Mes dauginamės ir dauginamės... Gimdykite daugiau vaikų, gimdykite naujus vyrus... Kuo daugiau rusų, tuo mažiau problemų dėl netinkamai besielgiančių atvykėlių. Tiesą sakant, aš taip pat nuoširdžiai pasisakau už tai, kad tas teritorijas, iš kurių pas mus atvyksta gastarbaiteriai, „prijungtume“, vietoje išmokytume rusų kalbos. Aš kalbu rimtai, aš nejuokauju, aš durniaus nevolioju“, - sakė Prilepinas.

 

Jis siūlė pripažinti negaliojančiais visus SSRS žlugimo dokumentus ir okupuoti kaimynines šalis, prisidengiant tuo, kad per daug jų piliečių išvyksta į Rusiją.

„Bet kuriuo momentu pasakyti: „Kadangi du milijonai jūsų piliečių yra mūsų teritorijoje, mes faktiškai pretenduojame į jūsų teritoriją, nes dauguma jūsų jau čia, jie jau balsavo už tai.“ Na, arba galima sugalvoti kokią nors kitą formą. Kas uždraus mums po parado Kyjive ką nors „naudingo“ nuveikti Eurazijos teritorijoje? Niekas!“ - pareiškė Z-patriotas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(24)
(-23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: