[ŽT] Putinas gali atsistatydinti anksčiau laiko! Tik Ukrainai tai nepatiks  ()

Kremliuje sklando gandai, kad Putinas gali nuspręsti nebaigti kitos prezidento kadencijos ir atsistatydinti anksčiau laiko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos Valstybės Dūmos deputatas (2007–2016 m.) Ilja Ponomariovas teigia: „Jie mano, kad svarbiausia yra tiesiog laimėti karą, nes Putinas turi tai padaryti asmeniškai. Ir  kai tik tai įvyks, ir jie tikrai tiki, kad tai įvyks 2024 m., Ukraina bus priversta sėsti prie derybų stalo. Ir jei ne metų pradžioje, tai metų pabaigoje, kai Trumpas ateis į valdžią, Ukraina bus priversta derėtis, o Putinas triumfuos. Taip galvoja Putino aplinka“.

Ponomariovas teigia, kad Putino atsistatydinimą gali lemti noras likti nugalėtoju. Putinas bus perrinktas pavasarį, Trumpas, galbūt, bus išrinktas lapkritį. Tada Ukraina bus priversta derėtis ir Putinas pasitrauks viršūnėje, kad savo istorijoje nespėtų turėti naujų pralaimėjimų.

 

„Putinas, įsitikinęs, kad svarbi misija jau įvykdyta, galėtų atsistatydinti, palikdamas vietą įpėdiniui. Tada jis ramiai pasitrauks į savo pilį Gelendžike“, – pažymėjo Ponomariovas.

(2)
(18)
(-16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: