„Arba Zelenskis pradeda mąstyti kaip kariaujančios šalies vadovas, arba šalies nebebus“  ()

2024 metais pergalės nebus. Todėl nelinkėsiu to, kas šioje perspektyvoje neįmanoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pergalė priklauso nuo to, kiek visi ukrainiečiai yra pasirengę ne žodžiais, o darbais prisijungti prie karo ir realiame gyvenime, „Facebook“ puslapyje rašo žurnalistas Bogdanas Butkevičius

Ir asmeniškai V. Zelenskis  pagaliau turi suprasti: arba jis pradeda mąstyti kaip kariaujančios šalies vadovas, arba šalies nebus. Arba reitingai, arba pergalė.

Jei konfliktas su V. Zalužnu tęsis, tai reiškia, kad pralaimėsime karą.

Šis konfliktas sukels visus kitus konfliktus, kurie gali supriešinti mūsų visuomenę. Todėl kai nuolat apie tai šaukiu, ne todėl, kad noriu tiesiog sukritikuoti valdžią ar padaryti V. Zalužno asmenybės kultą.

Ir todėl, kad būtent ši istorija yra labai svarbi, ar Ze ir Co sugeba kažką daugiau nei tai, ką matėme šiais metais.

Ir visi turėsime susitaikyti su tuo, kad laukia tamsūs laikai. Kur neliks vietos kvailoms iliuzijoms, kurias visus šiuos metus kūrė valdžia. Vietoj darbo.

Ir tai, kad daugelis žmonių patikėjo šia nesąmonė, jokiu būdu neatleis jų nuo pareigos akis į akį susidurti su realybe. Tiesą sakant, mobilizacijos testas bus bene didžiausias išbandymas Ukrainos valstybei ir visai visuomenei. Atsižvelgiant į tai, kas yra valdžioje ir kaip jie elgiasi, turiu baisių nuojautų, pasakysiu atvirai.

Daugelis turės pagaliau pasirinkti. Arba pasilikti čia su visomis pasekmėmis ir atsakomybe. Arba iškeisti pragarą į užsienį, ieškant lengvų būdų.

Laukia labai sunkių sprendimų metai. Nebebus „Krymas per 3 dienas“ ir „kiekvieną dieną mes išlaisviname savo žemę“.

 

Bus kruvinas ciklas, kuriam kartais nesimatys galo.

Bet tik taip galime laimėti. Nugalėti rašistinį priešą užsispyrimu ir pasiruošimu eiti iki galo. Norėdami ištverti viską, ką mums paruošė likimas ir šėtoniškas priešas.

Ir tuo pačiu – nepavirsti debilų banda, kaip labai nori Prezidentūra.

Tai nepaprastai sudėtinga užduotis – negalima leisti prarasti valstybės, kaip institucijos, autoriteto ir teisėtumo, kuris labai krito.

Na, išgyvena stipriausi. O 2024-ieji didžiąja dalimi parodys, ar mūsų šalis turi šansų civilizaciniam išlikimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(11)
(60)

Komentarai ()