„100%.“ Zelenskis skelbia užduotį Nr. 1 (Video)  ()

„Mes turime išgyventi“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sausio 4 d. paskelbė tradicinį vakarinį vaizdo kreipimąsi į tautą po 680-osios karo dienos rezultatų.

„Šiomis dienomis daugelis mūsų valstijos regionų, skirtingi miestai ir kaimai, pasienio ir fronto zonos bei visa teritorija buvo apšaudomi Rusijos, masinių raketų atakų ir nuolatinių dronų-savižudžių atakų“, – sakė jis.

Pasak šalies vadovo, Rusijos Federacijos vadovybė Naujųjų metų išvakarėse ir Naujųjų metų dienomis bandė palaužti ukrainiečių dvasią ir sugrąžinti pernykštę grėsmę – energetikos tinklo sunaikinimą. 

„Mūsų dangaus gynėjai daro viską, kas įmanoma, kad apsaugotų valstybę. Visa mūsų diplomatų komanda, visi, kurie yra atsakingi už bendravimą su partneriais, 100% daro viską, kad jiems būtų užtikrintas papildomų oro gynybos sistemų ir raketų tiekimas. Tai yra prioritetas numeris vienas. Lygiai tas pats prioritetas Nr.1 ​​– paramos paketai mūsų kariams: 155 kalibro artilerija, elektroninės kovos įranga, nauji dronai“, – pridūrė V. Zelenskis.

Jis išreiškė padėką visiems partneriams, kurie jau formuoja naujas pakuotes. Prezidentas pranešė, kad šį mėnesį bus tuo klausimu daug dirbama. Atskirai jis atkreipė dėmesį į tuos žmones, kurie dirba 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, kad pašalintų Rusijos smūgių pasekmes.

 

„Sumų sritis, Černigovo sritis, Lvivas, Odesa, Charkivas ir Kyjievas, Dnepras ir Nikopolis, Krivoj Rogas ir Orechovas, Zaporožė, Donbaso miestai, Chersono sritis – visur. Tai mūsų gelbėtojai iš Ukrainos Valstybinės pagalbos tarnybos. Savanoriai, kurie padeda. Mūsų policijos pareigūnai. Komunalinių paslaugų darbuotojai. Dėkoju jums visiems, kurių darbas yra gelbėti žmones. Dėkoju visiems, kurie dirba gelbėdami žmonių gyvybes! Turime stoti prieš Rusijos terorą ir ginti savo valstybę“", - padarė išvadą jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: