„Kalbama apie kovinių katinų mobilizaciją ir išsiuntimą į frontą“  ()

Ar Ukrainoje prasidės kovinių kačių mobilizacija? Atsargos pulkininkas komentuoja graužikų problemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Turime ir kitą karo aspektą – tai gyvenimas apkasuose ir gyvenimas pozicijose. Tada čia savo vaidmenį atlieka pelės bei žiurkės“, – TV24 laidoje „Apie karą Ukrainoje su Igoriu Rajevs“, aptardamas savaitės žinias, sakė Latvijos parlamentaras, atsargos pulkininkas Igors Rajevs.

„Tai paveikia karius. Bet tai priklauso ir nuo to, kokią discipliną turi, kokią vidinę tvarką palaikai ir kaip susitvarkai eidamas pareigas. Bet čia kalbama apie kovinių katinų mobilizavimą ir jų siuntimą į frontą kovoti su pelėmis ir žiurkėmis, na, pasirodo abiejose pusėse. Ir abi pusės turi kovoti su šiais padarais“, – TV24 laidoje sakė atsargos pulkininkas Rajevs.

Vadinasi, pelės ir žiurkės Ukrainos fronte – jau rimta problema? Į šį klausimą Rajevs atsakė, kad reikia pažiūrėti, kaip apibrėžiama frazė „rimta problema“.

„Tai problema, kurią reikia spręsti“, – pabrėžė Rajevs.

„Tačiau ne tai nulems karo eigą. Prisiminkite, kai karo pradžioje jums pasakėme, jog rusų kariai užsikrėtė Covid-19 ir visi netrukus mirs... Žinome, kuo viskas baigėsi. Taip, žinoma, tai sukelia problemų. Taip, tai veikia žmonių kovinę dvasią, tam tikru momentu tai paveikia jų fizinę būklę. Bet ne, karo veiksmų eigos tai iš esmės nepakeis“, – TV24 laidoje kalbėdamas apie aktyvią pelių ir žiurkių veiklą fronte baigė Rajevs, kuris siūlo į pagalbą kovoje su šiais graužikais atsiųsti „kovinius katinus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(1)
(15)

Komentarai ()