[ŽT] Déjà vu! Dabartinė Rusija pasisavino net ir propagandą (Video)  ()

Vakarai pūva, Vakarų sankcijos kenkia tik patiems Vakarams, Vakarų ekonomika kenčia - kur tai esate girdėję? Tai - populiarios rusų propagandos pasakos. Ir, žinoma, jos nėra naujos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenko pasidalino 1982-ųjų sovietinės propagandos laidos vaizdo įrašu. Nors ši laida transliuota prieš 42 metus, akivaizdu, kad valstybinės propagandos linija nepasikeitė.

Jei rusai vis dar turėtų gebėjimą patys vertinti realybę pagal tai, ką mato ir išgyvena, jiems tikrai kiltų klausimų, kodėl po 42 metų propaganda ta pati, o gyvenimas Vakaruose vis tiek yra nepalyginamai geresnis nei Rusijoje.

 

Kodėl Vakarų Europoje gyvenimas yra taip stipriai geresnis, kad ten gyvena ir Rusijos politinių lyderių ir Oligarchų vaikai? Kodėl gyvenimas šalyse, kurios ištrūko iš sovietų gniaužtų ar įtakos zonos, beveik be išimčių pradeda sparčiai gerėti? Kodėl griuvus Berlyno sienai žmonės bėgo iš rytų į vakarus, o ne atvirkščiai? Kodėl prognozės Rusijos televizijos eteryje jau 40-50 metų tos pačios, nors niekada neišsipildė? Klausimai, kurių rusai kelti jau tikriausiai nemoka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(60)
(0)
(60)

Komentarai ()