Pirmą kartą istorijoje! 22 metų JAV naikintuvo pilotė laimėjo „Mis Amerika“ titulą (Foto)  ()

Grožio konkurso žiuri merginas vertino keturiose kategorijose, dalyvės pristatė vakarines sukneles, demonstravo savo talentus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

22 metų JAV naikintuvo pilotė Madison Marsh, kilusi iš Arkanzaso, tapo pirmąja JAV oro pajėgų karininke, laimėjusia „Mis Amerika 2024“ titulą. Sekmadienį, sausio 14 d., Floridoje vykusio grožio konkurso metu jai pavyko aplenkti visas kitas. Apie tai rašo „The New York Post“.

„Sveikiname mūsų pilotę, antrąją leitenantę Madison Marsh, dar žinomą kaip „Mis Koloradas“, kuri ką tik buvo karūnuota „Mis Amerika 2024“, – paskelbė JAV oro pajėgos.

Pranešama, kad Marsh finale varžėsi su 11 kitų varžovių. Žiuri merginas vertino keturiose kategorijose, dalyvės pristatė vakarines sukneles, demonstravo savo talentus. Madison savo ruožtu perskaitė esė, kurioje ji papasakojo istoriją apie tai, kaip būdama 16 metų gavo piloto licenciją.

 

Diskusijos metu pilotė prisiminė savo mamą, kuri 2018 metais mirė nuo kasos vėžio. Merginos teigimu, skaudi netektis paskatino ją įkurti labdaros fondą, kuris rinktų pinigus šios ligos tyrimams.

 

Kai Madison, kaip vienai geriausių finalininkių, buvo užduota papildomų klausimų, ji išsamiai papasakojo apie savo karinę karjerą, pažymėdama, kad studijuoja universitete su ypatinga „aistra“.

„Nuostabi patirtis sujungti du mėgstamiausius savo gyvenimo puslapius. Tikiuosi, kad tai bus pavyzdys kitiems, kad nereikia savęs riboti“, – savo dalyvavimą konkurse komentavo Marsh.

 

Naujoji „Mis Amerika“ šiuo metu studijuoja Harvardo Kenedžio mokykloje, kur planuoja įgyti viešosios politikos magistro laipsnį.

Marsh lėktuvais susižavėjo dar vaikystėje. Būdama 13 metų tėvai ją išsiuntė į teminę stovyklą, kur sužinojo daug įdomios informacijos apie kosmonautus ir naikintuvus. Būdama 15 metų ji pradėjo lankyti piloto pamokas, o po dvejų metų gavo licenciją. Ateityje mergina planuoja tapti „Top Gun“ (Jungtinių Valstijų karinio jūrų laivyno naikintuvų taktikos programa) naikintuvo pilote.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)

Komentarai ()