„Bidenas davė 24 valandų ultimatumą.“ Naujas košmaras. Siunčiama Nacionalinė gvardija (Video)  (11)

Teksasas oficialiai atsisakė vykdyti Baltųjų rūmų reikalavimus Teksaso ir Meksikos pasienyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teksaso gubernatorius Gregas Abbottas paskelbė esantis pasirengęs konfliktuoti su federaline valdžia, eskaluojant situacijai dėl kovos su migracija.

Floridos gubernatorius ir buvęs respublikonų kandidatas į prezidentus Ronas DeSantis parėmė Teksasą, paskelbdamas apie ketinimą į valstiją siųsti Nacionalinės gvardijos karius. Oklahomos gubernatorius taip pat yra protestuotojų pusėje,  praneša „Disclose“.

„Šiuo metu apie 10 valstijų atsiuntė Nacionalinę gvardiją ar kitas teisėsaugos institucijas mums padėti. Dabar jos prisijungia prie mūsų, ir tai yra kova už Amerikos ateitį“, - sakė Abbottas.

Konfliktas Jungtinėse Valstijose kilo po to, kai Teksaso gyventojai sukilo prieš teismo sprendimą pašalinti spygliuotos vielos sieną palei sieną su Meksika. 25 valstijų respublikonų gubernatoriai mano, kad prezidentas Joe Bidenas rodo visuomenei nenorą saugoti Amerikos sieną. Kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas nusprendė padidinti savo reitingus ir ragina visas valstijas stoti į akistatą su valdžia.

Teksaso Nacionalinė gvardija jau perėmė sienos su Meksika kontrolę, ten vyksta susirėmimai su migrantais. Bidenas nepriėmė ultimatumo ir davė „sukilėliams“ „24 valandas stabilizuoti situaciją, kitaip niekas geruoju nesibaigs“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(10)
(29)

Komentarai (11)