„Bidenas davė 24 valandų ultimatumą.“ Naujas košmaras. Siunčiama Nacionalinė gvardija (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-01-27 15:28
Taip greitai prasidės pilietinis karas jau ten? Maniau bus greičiausiai tik po rinkimų, jei įvyktų stebuklas ir Trumpui truktų balsų.
assa 2024-01-27 21:52
O galite kas nors paaiškinti, kodėl Bidenas taip nenori stabdyti nelegalų migracijos? niekaip nesugalvoju, kodėl jis taip nenori normalios sienos kontrolės- gi lotynų emigrantai realiai vienos problemos, ar geriausiu atveju- nekvalifikuota darbo jėga.
Andraika 2024-01-28 08:38
Aš manau, kad trypčioja dėl negrų ir kt balsų rinkimuose.
Benediktas 2024-01-28 09:05
Visose išsivyčiusiose šalyse traukiasi demografija. Pastovus žmonių srautas yra gerai ekonomikai. Integruotis meksikiečiams nėra problemų, nes pusė jau gal supranta ispaniškai, yra krikščionys taip pat. Žmonės važiuoja dirbti - viskas ok. Reikia ir žemos kvalifikacijos darbuotojų, kaip ir visur. Aišku, balsų tai irgi suteikia. Visa amerika ir sudaryta iš tokių imigrantų. Senieji gyventojai - tik indėnai, kurie labiau panašūs į tuos meksikiečius labiau, nei anglų ir vokiečių palikuonys. Anglų ir vokiečių palikuonims reikėtų galvoti ir apie tai, kas mokės jiems pensiją. Pvz. Kinijoje populiacija traukiasi ir senėja - ir tai jiems socialinė problema. Čia Meksikos problema - kad iš jų žmonės išvažiuoja. Jie turėtų kažką daryti su savo ekonomika. Kaip ir yra mūsų problema, kad iš mūsų žmonės išvažiuoja. Dėl ko Trumpas įsikibo dėl tos sienos? Nes su ekonomika viskas gerai - paaugo daugiau nei 3% ir meksikiečiai prie to irgi prisideda.
assa 2024-01-28 19:38
tai taip, suprantu, kad reikia imigrantų tiek nekvalifikuotiems darbams, tiek demografijai pagelbėti, bet kam rinktis nelagalų lipimą per sieną, ar lindimą urvais, galų gale, žmonių prekybą? turi gi amerikonai žalios kortos sistemą- gali padidinti kvotas iki kiek tau ko reikia, atsirinkti žmones (kokius nori profesijos, rasės, amžiaus) -imho, žymiai geriau būtų, nes dabar belekas atvaro, sėdi nelegaliai meksikonų getuose, kažkaip nžn, ar čia jau toks gėris amerikai.
Shungu 2024-01-28 23:42
to assa, jei supranti maskoliu kalba, yra vienas rimtas blogeris jis kilmes is Ukrainos bet jaunas isvaziavo ir patapo Amerikonu, jis l.gerai nusimano apie politika kaip USA taip ir Ukrainos problemas, nemeluoja ir roziniu akiniu nenesioja, jis pirmas kuris pradejo nesenai naudoti DI versti politiku kalbas i rusu, galima paziureti kalba is Davoso Argentinos prezidentas DI jo balsu kalba maskoliu kalba, vertimai tikslus, yra po video linkai originalo kalba galit tikrint. Siulau visiem paziureti jis vienas is nedaugelio sako nepatogia bet tiesa, apie Ukraina, USA problemas su faktais o ne bobute sake.. jei suklysta atsipraso, jo auditorija kol kas nedidele bet auga, jo visi pseudo Ukrainos ir maskovijos 'ekspertai' nemegsta nes jis juos isrisa meluojant.. youtube: SERGEJ LIUBARSKII, turi savo kanala ir yra sukures komanda ir dar viena projekta : DEREVO VOLI, dar idomus istorikas MARK SOLONIN kas domisi antrojo pasaulinio tematika jis raso faktais ir nerasis pas ji SAPKAMI ZAKIDATELSTVO..
Benediktas 2024-01-29 09:12
Negali atskiros valstijos prieštarauti JAV įtatymui. Tą įstatymą gali peržiūrėti ir pakeisti, bet kol jis galioja, negalima savivaliauti. Rednekai yra rasistai matyt, skaito, kad Amerika turi būti tik balta. Arteja prie pilietinio karo.
Hmz 2024-01-29 11:20
O tie imigrantai kaip - įstatymo nustatyta tvarka prisiduoda ir paprašo politinio prieglobsčio ar tiesiog drožia per sieną, o toliau kaip dievas duos?
kestutisz 2024-01-29 12:26
O aš įsitikinęs, kad tai blogas sprendimas - reikia bandyti išgyventi savo nacijos* viduje, susitvarkyti su visomis tomis demografinėmis problemomis. Kitaip tų problemų tik prisikuri papildomai - kaip kokie šiauriečiai kurie dabar kosėja prisileidę visokių kurie relaiai nedirba, kuria getus, jų pačių apšokinėjimui reikia dar daugiau imigrantų etc. *nacija amerikiečių ji vistiek yra ką besakytum, kad ten labai jau baltais siūlais susiūta, bet yra, ir dar papidlomų vienetų importavimas niekaip nepadeda jai dar labiau susiformuoti.
HardAxe 2024-01-29 13:30
Kai tu gyvensi už tvoros po truputį traukdamasis, o už sienos augs minia alakanų burnų eksponentiškai, tai vienu ar kitu būdu ta siena kažkada luš.
Senas kareivis 2024-01-29 13:51
Meksikoj karas, maras, badas? Ko meksikiečiai ten lenda? Jie ten visi asylum seeker'iai? Beje, kaip ten Trumpo siena gyvena?