[ŽT] Putino kalinys maldauja eutanazijos. Kas vyksta  ()

Rusijos žmogaus teisių aktyvistas išsiuntė Vladimirui Putinui prašymą dėl jo paties eutanazijos. Kaip teigia Gregoris Vinteris, jis vis tiek mirs kolonijoje, nes serga diabetu ir negaus tinkamos medicininės priežiūros. Todėl jis prašo eutanazijos, kad nemirtų agonijoje


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiro Putino priešininkas maldauja diktatoriaus jį nužudyti. Rusijos žmogaus teisių aktyvistas Gregoris Vinteris išsiuntė Vladimirui Putinui prašymą dėl eutanazijos. Vinteris teigia, kad vis tiek neišvengiamai mirs kolonijoje, nes serga diabetu ir ten negaus tinkamos medicininės priežiūros.

Vinteris yra paleontologas ir žmogaus teisių aktyvistas. Jis buvo nuteistas trejiems metams kalėti už „melagingos informacijos“ apie Rusijos kariuomenės veiklą Ukrainoje skleidimą.

„Prašau leidimo savanoriškai medicininei eutanazijai“, kreipimesi į Putiną rašo Vinteris. „Mano patirtis byloja, kad be vaistų mano gyvenimas kalėjime bus labai trumpas... Patirsiu ilgą ir žiaurią mirtį... Suvokdamas, kad būdamas kalinys patirsiu kankinančią mirtį tarp svetimų, žiaurių ir visiškai abejingų žmonių kalėjime, kreipiuosi prašydamas leidimo savanoriškai medicininei eutanazijai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(9)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: