„Pirmą kartą istorijoje“. Ukrainos kovinis robotas sunaikino rusų pozicijas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-02-06 00:23
O kokiu būdu jį nuvesti prie priešo pozicijų?
HardAxe 2024-02-06 09:26
gal per pietų pertrauką nunešė? kaži kodėl visi ukrianos karo filmukai turi boso takelį tiek užkeltą, kad garsas klipinasi iki pirštų galiukų? Čia stilius toks?
cave_dweller 2024-02-06 09:42
Uždėtas ant kito drono Paimta keturratė nuotolių pilotuojama transportavimo platforma, užmetė nuotoliu valdomą kulkosvaidį. Jei nėra EW sistemų slopinančių signalą, visai paprastas ir efektyvus būdas, nerizikuojant kariais, naikinti priešo pozicijas. Pats kulkosvaidis visai neblogai stabilizuotas, turėtų gan tiksliai lupti.
kestutisz 2024-02-06 10:24
Kol jis vienas tai na saugai ir kaip nors ten naktį nutempi ir lauki momento padaryt demo. Bet kai jų tarkim šimtai, ant tarkim vikšrinių plafformų, kur dalis tokie, dalis tiesiog minas veža - jau galima net nelabai slėptis. Pozicijose nebūna šimtų ar tūkstančių kareivių, labiau dešimtys, ir anksčiau ar vėliau warfare taip ir atrodys kaip kokia strateginiam žaidime, kur unit'us valdysi pelyte sužymėdamas juos grupėmis ir ar tai išskleisdamas - nurodysi tikslą ir jie ten važiuos. Galima net be jokio "AI", o kiekvienam priskirtas taikytojas ir ekstra atveju perimantis judėjimo valdymą. Nes tai tik geležis, ją galima štampuoti tūkstančiais.