[ŽT] „Taip mano 4 iš 5 amerikiečių.“ Blogos žinios iš JAV

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-02-14 15:39
Pastatytų jauną, energingą kandidatą demokratai - laimėtų rinkimus. Bet kažkokie gandai skalndo, kad demokratai tokį variantą svarsto.
kestutisz 2024-02-14 15:43
O gal net nenori laimėt? Bent jau tokios mintys kyla.
Dannas3 2024-02-14 18:25
Blogos zinios jog amerkieciai galvoja, kad Bidenas per senas? Wtf, kaip dar kiraip galima galvot:))
bahuriux 2024-02-14 19:44
D. Trump amžius 77m. J. Biden 81m. Abu labu nukvake seniai. Kodėl nenuteisia D. Trump'o?
cave_dweller 2024-02-15 09:54
Jei respublikonai turi tokius kaip Ron DeSantis, Nikki Haley ir kelis mažiau žinomus adekvačius, tinkančius į kandidatus (nekalbu apie Vivek Ramaswamy), tai demokratų stovykloje šiam momentui tokių praktiškai nėra. Respublikonai turi kandidatų, bet Trump įtaka ir žinomumas juos nustelbia. Demokratai praktiškai neturi gerų variantu, dėl to stumiamas pusprotis Bidonas kaip daugiausiai šansų turintis. Šiaip tai graudu, kad abiejų pusių kandidatai visiški seniai, vienas iš jų jau nebepakaltinama daržovė. Kituose rinkimuose nusimato jau kur kas jaunesnių kandidatų dominavimas.
immortallt 2024-02-15 10:11
Iki kadencijos pabaigos, Trump'as būtų net senesnis. Neginčiju teiginio "per senas", bet jei tai argumentas, tada Trump'as lygiai taip pat per bortą eina.
immortallt 2024-02-15 10:12
Nepakaltinamas čia tas, kuriam 20+ baudžiakų pradėta?
cave_dweller 2024-02-15 10:24
Bet tu ir atsilupęs Neseki paskutinių naujienų ar patogiai užsimerki prieš tau nepatinkančią info? Tavo numylėtas Bidonas oficialiai buvo paskelbtas daržove, nepakaltinamu korupcinėse bylose prieš jį.
Magnus 2024-02-15 13:07
Patvirtinu. Joe Biden'as buvo įvardintas kaip nepakaltinamas, byloje dėl netiesėtai laikomų dokumentų. Nesugebėjo efektyviai naudotis atmintimi.
Magnus 2024-02-15 13:15
Aš puikiai suprantu jog tu nesivargini objektyviai žiūrėti į situaciją, o tiesiog pagal naratyvą atkartoji "trumpas blogas, Bidenas geras" bei suprantu jog tau asmeniškai patogiau yra tai daryti, nes gali save įvardinti kaip protingą (nes seki naratyvą) ir kitus įvardinti kaip debilus, kremliaus pakalikus, nes jie suformuoja klausimus kurių nereikėtų klausti. Ir taip, galbūt (ir tai galbūt, nes tiek tu tiek aš to nežinome) Lietuvos atžvilgiu lietuviams yra parankiau palaikyti Bideną. Tačiau žiūrint objektyviai, peržiūrėjus kad ir 2val (nepertrauktus) paskutinius Trump'o pokalbius, galima matyti jog jis puikiai sugeba mąstyti bei išreikšti nuomonę. Dauguma JAV (tieisog protingų nešališkų žmonių) yra pasipiktinę jog Bidenas nesugeba jokio nešališko, neparuošto interviu padaryti jau daugiau nei 4metus. Taip, kad senas senam nelygu. Turėtum tai žinoti. Apklausa vyko su klausimu "ar per senas" tik todėl kad nebūtų gražu klausti "ar bent sugeba orentuotis erdvėje?"
Hmz 2024-02-15 15:13
Prašau parodyti man teismo sprendimą, kuriuo Baidenas oficialiai paskelbtas neveiksniu. Sueis ir prisipažinimas, kad meluoji.
immortallt 2024-02-15 16:16
Ne, neseku pastaruoju metu iš viso. Užtenka mano srityje naujienų. Ne, Biden'as nėra numylėtinis. Tik kai reikia rinktis putlerį garbinantį narcizą, kuriam absoliučiai nerūpi niekas kitas negu tik jis pats (net ne jo šeima, bet jis pats), ir Biden'ą, mano pasirinkimas būtų aiškus. Tik ne man rinktis. Tau matau trump'as yra numylėtinis. Anglys valo orą, jei tos anglys yra jo draugelių. P.S. tyčia paieškojau. Nieko tokio neradau. Kažkieno ar fox news teiginiai nėra medicininė ar teismo išvada.
immortallt 2024-02-15 16:25
Aš niekada nesakiau, kad trumpas durnas ar pan. Trump'ui tiesiog niekas kitas nerūpi, nei jis pats. Esu įsitikinęs, kad jis pusę JAV ar pasaulio populiacijos galėtų paaukoti net nesumirksėjęs, jei tai leistų jam pasiekti neribotą galią. Jam nerūpi nei moralinės normos, nei kitų gerovė, nei lygios teisės ar apskritai kitų žmonių teisės, jei jis negali daryti tai ko nori. Iš esmės jo branda yra kaip mažas vaikas, tik šis mažas vaikas turi labai daug galios, moka gražiai prižadėti bet ką ir niekada nepriims kito nuomonės, jei ta nuomonė nepagerina jo situacijos. Tokio lygio egocentriškumas ir didelė galia, kai nėra stiprių kitų valdžių baidžiasi autokratiniu rėžimu. Pralaimėjus rinkimus kaip mažas vaikas musitėsi ir nenorėjo įvairiais būdais perduoti valdžios, net agitavo maištą. Šito turėjo užtekti jam uždaryti visam likusiam trumpam gyvenimui. Kažkodėl neužteko. Turi pakankamai daug svertų matyt.
Magnus 2024-02-15 17:01
Tu turi labai mažai nefiltruotos informacijos apie trumpą savo smegenyse, tam kad susidarytum tikrą žmogaus asmenybės modelį. Tai akivaizdu. Tu kartoji naratyvą ir to nejauti. Bidenas yra blogesnis žmogus žiūrint iš moralės pusės. Kad ir imtume juodaodžius ar meksikiečius, yra daug kurie nuoširdžiai myli ir palaiko trump'ą (jis jiems gyvenime yra padėjęs) ne taip kaip Bideno atžvligiu tik pagal suformuotą naratyvą palaiko jį. Trump'as daug žmogiškesnis. Tu to nematysi ir man neįmanoma tau to parodyti. Deja. Bet žinok tokia ta realybė.
donatasv 2024-02-15 17:29
būtent trumpas skatina karą, nesantaiką ir bet kokia kaina siekia savo tikslų. Kas gali atves iki totalios suirutės tiek ekonomikoje, tiek pasaulinės taikos stabilume. Jam totaliai dzin kas liks iš pasaulio, atstatysim, svarbu susidorot su konkurentais.
donatasv 2024-02-15 17:45
Kokia moralė pas trumpą? Totalus korporacijų atstovas, kuris manipiliuodamas tautos poreikias kelia pasaulinę suirutę?
Dannas3 2024-02-15 18:16
Trumpas moraliai geresnis uz Bidena:)))))) dar gerai, kad neistraukei eilini karta netflixo kortos:)
Magnus 2024-02-15 18:30
Hahaha. Ane ? Žiūrėjai kada laidą X faktorius? Kai ateina pasirodyti koks, padainuoja pusėtinai ir teisėjai mato bei supranta, kad jis blogai padainavo. Tačiau pats daininkas įsitikinęs, jog gerai padainavo ir jam kitų nuomonė nesvarbi, jam atrodo jog teisėjai spicialiai čia prieš jį nusistatę. Tai čia lygiai tas pats. Pasijuok ir jauskis teisus esi. Man neįmanoma nieko tau pasakyti. Juk gi nepradėsi gilintis? Laiko nėra. Šiaip ar taip elementaru bei durniui aišku koks Trump'as blogas ir Bidenas geras.
Dannas3 2024-02-15 19:49
Tie tavo palyginmai nei i tvora, nei i mieta. Vietoj to galejei parasyt, kodel trumpas anot taves geresnes morales nei bidenas? Del to, kad su paprastu zmogum kalbasi?:)))) Ar del to, kad dulkina kekses, savo oponentus niekina pravardziuodamas juos, budamas psichopato lygio narcizas. Ir cia tik tai, ka sugalvojau per minute. Cia yra zanro klasika, kai turciai eina atseit atstovaut paprasto zmogaus. Atseit supranta ju bedas, kai tikrovej jei kas ir islosia, tai tik turtingiausi is tokio atstovo. Pas mus irgi visokiems narciziukams, kaip karbauskis ir vegele labai "rupi" paprastas zmogus.
Kirtiklis 2024-02-17 18:38
Ir Trumpas apgailetinas melagis yra. Kasdiena traukia savo faktus, kurie tinka jam tuo metu. O jo kalba apie NATO valstybių 2% skyrimą, ir kad negins jų karo atveju .. Labai padarė "meškos paslaugą" JAV įvaizdžiui ir karo ekonomikai. Pvz Portugalija skiria 1.48% pagal ji - per mažai, bet yra bet - o kas Portugalija puls? Ispanija? O va Lenkija - 3.90 - šitą jau gintų Trumpas. Bet Lenkija Jau dabar supranta vieną - kad JAV gali bet koks balvonas ateit, sugalvot bet kokią priežastį, ir nebeskirt tai ko reikia, kaip dabar su Ukraina vyksta. Tai Lenkija ne tik skiria bapkių, bet ir patys gamina ir jieško kitų partnerių nei JAV , kas yra didelis ekominis minusas. "MAGA" dar nesupranta, kad jie taps Europai svarbus kaip kokia Argentina - kažkur. Be Europa kad ir tingi, bet jei reikia sugeba viską pasidaryti ir be JAV pagalbos