D. Trumpas: „tik aš galiu užkirsti kelią III pasauliniam karui. Duokit pakalbėti su Putinu ir aš jį sužavėsiu“ - Bideną išvadino „fiziškai ir protiškai neįgaliu“ (Video)  (18)

Donaldas Trumpas tikina, kad jis gali išvengti III pasaulinio karo, jei kalbės su Vladimiru Putinu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-13 D. Trumpas: „tik aš galiu užkirsti kelią III pasauliniam karui. Duokit pakalbėti su Putinu ir aš jį sužavėsiu“ - Bideną išvadino „fiziškai ir protiškai neįgaliu“ (Video)  (18)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donaldas Trumpas surengė pirmąjį savo mitingą (kuriais yra pagarsėjęs) Florencijoje, Pietų Karolinoje nuo Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios.

Donaldo Trumpo šalininkų kupinas mitingas „Išgelbėk Ameriką“ buvo ta vieta, kur vėl išryškėjo visi didžiausi Trumpo „perliukai“. Jis vėl kaltino „netikrų naujienų“ žiniasklaidą, kuri suabejojo dėl jo psichinės būklės, taip pat jis priminė, kad per jo ketverių metų kadenciją nevyko karų tarp JAV ir jokios kitos šalies.

Bet dar svarbiau, kad Dolandas Trumpas nuolat kalbėjo apie Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną ir apie tai, kaip jis užkirstų kelią Trečiajam pasauliniam karui, jei vis dar būtų valdžioje. Trumpas kažkodėl mano, kad galėjo įtikinti Putiną atsisakyti savo planų įsiveržti į Ukrainą.

 

Trumpas įsitikinęs, kad dabartinis konfliktas, kurio metu Vladimiras Putinas nori sugrąžinti Ukrainą kaip Rusijos dalį, neįvyktų, jei tik jis turėtų galimybę jį „maloniai prakalbinti savo žavesiu“.

 

Be to, Trumpas savo kalboje paminėjo prezidentą Joe Bideną kaip „fiziškai ir protiškai neįgalų“, sakydamas, kad per pirmuosius 13 savo kadencijos mėnesių Bidenas „susimovė“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(12)
(2)

Komentarai (18)